Lansarea Huawei P50 este extrem de importantă pentru Huawei, mai ales acum, când consecințele interdicției SUA împotriva Huawei l-au determinat pe gigantul chinez să nu mai fie reperul mondial al șahului internațional – Xiaomi a fost compania care a profitat cel mai mult de problemele Huawei.

Amânare de trei luni pentru a fi gata

De ceva vreme se vorbește despre Huawei P50 e Huawei MatePad Pro 2 vor fi primele dispozitive care vor atașa automat HarmonyOS în loc de „Android clasic” cu care suntem întotdeauna obișnuiți. Compania, după cum știm, a fost implicată în HarmonyOS beta de ceva timp și se pare că dorința de a se pregăti pentru testul de piață l-a împins pe Huawei să amână lansarea Huawei P50 și Huawei MatePad Pro 2 pentru luna iunie 2021.

Aceste ultime luni, conform ultimelor zvonuri, vor fi exploatate de echipa de dezvoltare a sistemului de operare proprietar pentru a corecta cele mai recente erori, îmbunătăți experiența utilizatorului și asigura integrarea incredibilă între diferitele dispozitive inteligente din vecinătatea pe care compania le face publicitate. . de mult acum. Ei bine, chiar ieri, la eveniment TEDxHouHai, Wang Chenglu, o lovitură importantă în departamentul de inginerie software Huawei, a arătat că cel puțin se așteaptă compania 300 de milioane Dispozitive bazate pe HarmonyOS până în 2021.

huawei p50 matepad pro 2 amânând zvonurile din iunie

În cele din urmă, ceea ce pare a fi o imagine exclusivă a Huawei P50 arată un design frontal de ultimă generație, dar spre deosebire de ultimele zvonuri care au văzut compania acum departe de ideea unei camere foto. Gaura tabletei frontale, în stil complet pentru Huawei P40.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *