În ultimii ani, ceasurile inteligente au suferit o revoluție incredibilă. La început utile pentru a primi notificări pe încheietura mâinii și pentru a evita astfel să trebuiască să-ți iei smartphone-ul pentru a răspunde, în zilele noastre ceasurile inteligente au evoluat până la punctul de a deveni un adevărat dispozitiv de înaltă tehnologie pentru a ține sub control indicatorii importanți ai bunăstării.

Reducere de 100,90 euro

De fapt, pe lângă senzorii clasici de frecvență cardiacă și senzorii de frecvență cardiacă pentru a urmări distanța parcursă și caloriile arse, ceasurile inteligente de astăzi sunt capabile să urmărească valoarea oxigenării din sânge. (SpO2), identifică ritmurile cardiace la risc, creează urme ECG pentru trimiteți medicului dumneavoastră și multe altele.

Dacă sunteți în căutarea unui ceas inteligent de ultimă generație, cu un design premium din perspectivă, Huawei Watch GT 2 Pro poate fi pentru dvs. În aceste ore, în plus, făcând clic pe linkul din partea de jos a știrilor, veți putea cumpăra ceasul inteligent al Huawei la un preț foarte interesant: merge de la 299,9 euro în listă pentru 199 euro, cu o economie de 100,90 euro.

În cele din urmă, vă reamintim să vă abonați la stația noastră Telegramă price.tech, astfel încât să nu ratați cele mai bune oferte și promoții din lumea hi-tech.

Cumpărați Huawei Watch GT 2 Pro cu 199 de euro

S-ar putea să vă intereseze și: Cel mai bun ceas inteligent

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *