Dacă v-ați întrebat vreodată câți bani câștigă în fiecare minut marile companii tehnologice, avem vești bune pentru dvs.: Capitalist vizual a publicat un studiu care răspunde la această întrebare și anticipăm că vorbim despre cifre impresionante.

Studiul în cauză a considerat șapte giganți tehnologici, și anume Facebook, Amazon, măr, Tesla, Microsoft, Alfabet (Google) e Netflix (poreclit FAATMAN pentru inițialele respective), toate având împreună o valoare de capitalizare de piață de peste 8 trilioane de dolari.

Iată cum o fac Amazon și alte companii de tehnologie de vârf

În partea de sus a marilor nume ale tehnologiei se află Amazon, înregistrând venituri pe minut de 955.517 USD, urmat de Apple (cu venituri pe minut de 848.090 USD) și Alphabet (cu venituri pe minut de 433.014 USD).

Urmează Microsoft (cu 327.823 USD venituri pe minut), Facebook (cu 213.628 USD venituri pe minut), Tesla (cu 81.766 USD venituri pe minut) și Netflix (cu 50.566 USD venituri pe minut).

venituri de la companii de tehnologie

Studiul Visual Capitalist ne oferă, de asemenea, câteva „pietre prețioase” interesante despre acești șapte giganți tehnologici, cum ar fi Facebook, care în ultimul trimestru a înregistrat venituri de 27 de miliarde de dolari și a atins 2,8 miliarde de utilizatori activi pe bază de acțiune.

Pentru Alphabet, 2020 a fost un an pozitiv, cu venituri de 182 miliarde de dolari și aproape 4 miliarde de căutări zilnice pe platforma Google.

2020 a fost, de asemenea, un an pozitiv pentru Amazon și gigantul comerțului electronic, continuând să aibă piața de bază în Statele Unite, în creștere la nivel global.

În cele din urmă, 2020 a fost, de asemenea, un an foarte pozitiv pentru Netflix: gigantul de streaming, de fapt, a reușit să câștige peste 52 de milioane de noi abonați, ajungând la o cotă de 203 de milioane.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *