Dacă este posibil ca sectorul ceasurilor inteligente să nu se fi înregistrat prea mult timp şoc, vorbirea este diferită în ceea ce privește adevăratele căști fără fir, produse care, în câteva luni, au devenit motoarele portabile și vizibile Samsung se pregătește să lanseze un nou model, pentru a îmbogăți un portofoliu care se poate lăuda deja cu mai multe soluții interesante.

A fost aplicația de ceva timp acum Galaxy Wearable pentru a oferi progrese în următoarele modele: de fiecare dată când este lansat un dispozitiv nou, Samsung vrea să adauge suport pentru acesta în această aplicație și, analizând codul noilor versiuni, se întâmplă adesea să întâlnească nume de dispozitive nepublicate.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 vin

De asemenea, analizând codul celei mai recente versiuni a aplicației Galaxy Wearable (pe care o puteți descărca din APK Mirror), personalul Android Police a reușit să găsească câteva referințe la adevărate căști fără fir. Samsung Galaxy Buds 2.

Din păcate, detaliile disponibile în prezent pe aceste noi căști sunt limitate: numele de cod al Samsung Galaxy Buds 2 este „berry” și se vor putea conecta la mai multe dispozitive.

Personalul Android Central este sigur că acesta nu este doar un nume alternativ la căștile existente din seria Galaxy Buds și că este, prin urmare, un produs distinct și inedit, probabil destinat să înlocuiască Samsung Galaxy Buds și Samsung Galaxy Buds + (căști lansate în 2019 și Respectiv 2020).

Așteptăm informații oficiale de la gigantul coreean pentru a afla care vor fi principalele caracteristici ale adevăratelor căști fără fir Samsung Galaxy Buds 2, când vor fi lansate (și fie la nivel global sau numai în anumite piețe) și în ce gamă găsesc prețurile un loc. Probabil vom ști mai multe peste câteva săptămâni.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Revizuirea Samsung Galaxy Buds Pro

* * * În imaginea Samsung Galaxy Buds Pro

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *