De câțiva ani, Google oferă versiuni mai ieftine ale telefoanelor sale Pixel cu Google Pixel 3a și Pixel 4a și se pare că gigantul Mountain View are planuri de a adopta aceeași strategie în sectorul căștilor fără fir cu biți reali. Google Pixel Buds A.

Potrivit unor surse apropiate de Google, în cursul acestui an compania își va extinde portofoliul de căști cu Google Pixel Buds A, căștile care vor fi vândute în două culori (o versiune va fi în alb și cealaltă în verde).

Cum pot Google Pixel Buds să fie căști

Se pare că, din punct de vedere al designului, noua generație de căști wireless adevărate de la Google va fi aproape identică cu cea anterioară, cu excepția culorii căștilor: versiunea albă, de exemplu, ar trebui să fie complet de această culoare, fără piese negre.

Mai jos este o fotografie a actualului Google Pixel Buds și o imagine să batjocorească care arată cum ar putea arăta noile căști:

Google poate lansa căști wireless cu adevărat accesibile 1

Mașină Google Pixel Buds

Versiunea verde ar trebui să folosească în schimb o nuanță mai închisă decât cea a modelului 2020 (numită Quite Mint) și ar trebui să fie din nou folosită în toate părțile căștilor, precum și în cazul încărcării.

Chiar și cu Google Pixel Buds A, utilizatorii ar trebui să poată contracta pe sistemul de control tactil atât pentru gestionarea conținutului multimedia, cât și pentru accesul la Asistentul Google, iar funcționarea lor ar trebui să fie aceeași cu cea a modelului actual.

În ceea ce privește prețul, în prezent nu există anumite informații, dar litera „A” a numelui poate sugera că este un model puțin mai ieftin decât predecesorul său (cel puțin așa s-a întâmplat în smartphone) în timp ce pentru lansare pare va trebui să așteptăm câteva luni (există zvonuri că s-ar putea face la jumătatea anului 2021).

Vom afla mai multe în următoarele săptămâni.

Citește și: recenzia Google Pixel Buds 2

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *