Dacă vă întrebați care au fost cele mai populare smartphone-uri din 2020, răspunsul vine de la personalul din Omdia, care a publicat clasamentul celor mai bine vândute 10 modele.

Un grad care este literalmente dominat de măr este Samsung, care poate conta pe un total de 9 smartphone-uri din 10: singura excepție este reprezentată de un model mid-range de la Xiaomi și tocmai de la Redmi Note 9 Pro.

Cele mai populare smartphone-uri din 2020

Podiumul celor mai populare smartphone-uri Omdia din 2020 este de la Apple cu iPhone 11 (peste 64 de milioane de modele vândute), urmat de iPhone SE 8 2020 (peste 24 de milioane de modele vândute) și iPhone 12 (peste 23 de milioane de modele vândute). Evaluarea continuă apoi cu trei smartphone-uri decisiv mai ieftine decât Samsung, și anume Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A01. IPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy A11, Redmi Note 9 Pro și iPhone 12 Mini încheie acest clasament.

cele mai populare smartphone-uri 2020

Dacă te uiți la evaluarea din 2019, vei observa că situația este practic foarte asemănătoare, Apple și Samsung împărtășind întotdeauna diferitele poziții, cu un singur model Xiaomi (adică Redmi Note 7).

Comparativ cu 2019, în 2020 diferența dintre primele locuri în clasament în ceea ce privește cantitățile vândute sunt mult mai accentuate și acest lucru nu face decât să confirme succesul uriaș înregistrat anul trecut de iPhone 11.

În plus, analizând ratingul Omdia este posibil să observăm cum Samsung nu a reușit să câștige nici măcar o poziție pentru smartphone-urile sale high-end (cel mai scump este Samsung Galaxy A51) și acest lucru confirmă ceea ce pare a fi o tendință. de ceva vreme. ceva timp: gama premium a gigantului coreean nu mai poate înregistra numerele de concurență ale Apple, poate și pentru că producătorul cu seria Galaxy A a reușit să obțină un raport calitate / preț cu adevărat de invidiat.

Citește și: cele mai bune smartphone-uri Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *