Turnul senzorilor publica lista de cele mai populare aplicații legat de martie 2021 și cel mai profitabil în primul trimestru al anului 2021.

TikTok este în continuare cea mai populară aplicație

Începând cu comanda, observăm că clasamentul celor mai populare aplicații din martie 2021 nu este atât de diferit de cel din februarie 2021. TIC-tac este din nou regina fără îndoială în clasamentul general al descărcărilor și, de asemenea, în cel limitat la App Store; pe Google Play Store observăm o mică diferență, Facebook, Instagram și TikTok revenind respectiv pe prima, a doua și a treia poziție.

Aplicații populare profitabile senzor turn marca q1 2021

În luna martie 2021, TikTok a însumat totul 58 de milioane de descărcări, cu China printre țările cu cea mai mare rată de descărcare (11%), urmată de SUA cu 10%. Urmăriți Facebook îndeaproape cu 56 de milioane de descărcări cu India stabilă la 25% din descărcări și SUA din nou urmând cu 8%. Instagram, WhatsApp și Facebook Messenger completează clasamentul celor mai populare cinci aplicații.

Câteva îndoieli cu privire la cele mai populare jocuri

În loc să ajungă la clasamentul celor mai profitabile aplicații, datele colectate de Sensor Tower evidențiază creșterea uriașă a veniturilor + 31% YA în primul trimestru al anului 2021 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2020. Aplicațiile care au înregistrat cel mai mare număr de venituri în primul trimestru al anului au fost TikTok (în volum și pe App Store) și Google One în Play Store, în timp ce în ceea ce privește jocurile a existat o creștere (+ 25%) în primul trimestru 2021.

PUBG Mobile este Onoarea Regilor conțin primul și al doilea loc ca vânzări totale și în App Store, în timp ce în Play Store suntem pe primul loc Maestru de monede, o aplicație în centrul unei critici destul de dure a sistemului de jocuri care monitorizează funcționarea sloturilor în conformitate cu unele nepotrivite pentru adolescenți.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *