Să aflăm împreună care sunt cele mai recente știri de acasă Google referitor la unele servicii foarte populare precum Google Drive, Obiectiv Google, Chat Google este YouTube.

Google Drive introduce ceva nou

Echipa Google Drive a anunțat că a decis să facă o mare schimbare care va facilita utilizatorilor să caute conținut în fișiere partajate.

Noul sistem îi ajută pe utilizatori să găsească fișiere pentru a căuta prin noi operatori de căutare pentru a-și aminti unde ar putea fi conținutul dorit:

  • „De la” va afișa acum fișierele partajate cu utilizatorul de adresa de e-mail specificată
  • „A” va afișa fișierele partajate cu adresa de e-mail specificată
  • „Sharedwith” va afișa fișierele pe care adresa de e-mail specificată le are sau are permisiunea de a vizualiza, comenta sau edita
  • „Proprietar” afișează fișierele care reprezintă adresa de e-mail specificată

Google Drive

Aceste noi funcții sunt deja lansate și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în următoarele săptămâni.

Google Lens integrat în motorul de căutare

Google Lens combină puterea de procesare a imaginilor live capturate de camera telefonului cu inteligența artificială și gama imensă a motorului de căutare al gigantului Mountain View, dar, aparent, această soluție nu este utilizată de destui oameni. Și Google încearcă diferite modalități de a-l face mai popular.

Obiectiv Google

Noi încercări în acest sens sunt cele care implică afișarea de sugestii specifice pentru utilizarea Google Lens în Google Photos sau includerea siglei acestui serviciu în widgetul motorului de căutare (imaginea de mai sus).

În prezent, acestea sunt teste efectuate cu un cerc mic de utilizatori, dar în curând pot fi extinse la toți. Acum vedem.

Google Web Chat este îmbunătățit

În ultimele ore, echipa Google Chat a anunțat că de mâine versiunea web a acestui serviciu se va putea baza pe unele îmbunătățiri grafice pentru a face experiența utilizatorului mai plăcută.

Aceste noi caracteristici includ afișarea unor file speciale în cadrul conversațiilor individuale dedicate chat-urilor, fișierelor partajate și sarcinilor de finalizat.

Chat Google

Și din nou, în partea dreaptă vor exista comenzi rapide către serviciile de bază Google, în timp ce în colțul din stânga jos puteți vedea introducerea integrării cu Google Meet.

Știrile încep mâine pentru utilizatorii Google Workspace, G Suite Basic și Business.

O mică modificare a pictogramelor YouTube de pe web

În ultimele ore, echipa gigantului Mountain View a făcut o mică modificare a versiunii desktop sau web a YouTube, datorită căreia vechile icoane sunt schimbate pentru a face loc celor prezentate deja pe Android.

Pictogramele din bara din stânga trec de la cele bine definite cu interioare complete (imaginea din stânga jos) la cele bazate doar pe contururi (imaginea din dreapta jos) și asta poate fi puțin confuz.

Modificarea este deja lansată și ar trebui să fie disponibilă tuturor în zilele următoare.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *