În urma evenimentului oficial de prezentare a OnePlus 9 este OnePlus 9 Pro, iat-o OnePlus a făcut ca husa oficială pentru cele două smartphone-uri să fie disponibilă pe e-shop-ul oficial: ca de obicei, chiar și în acest caz, huse au tendința de a lăsa expus doar modulul „impresionant” al camerei, în timp ce aspectul estetic se schimbă în funcție de culoare și material.

Huse oficiale pentru OnePlus 9 Pro

OnePlus a rezervat acoperire exclusivă pentru OnePlus 9 Pro: este de fapt disponibil pentru cumpărare, la prețul de 39,95 euro, cochilia Carcasă de protecție unică prezentând pe spate, deși într-o formă stilizată, droidul publicitar OnePlus 5T. În plus față de această carcasă specială, care nu este disponibilă pentru niciun alt smartphone OnePlus, există și altele, adică Carcasa barei de protecție din carbon si Cazul Bamper din gresie.

Huse oficiale pentru OnePlus 9

În prezent, huse oficiale, disponibile în magazinul oficial, pentru OnePlus 9 sunt doar două: de fapt, cele două huse „clasice” pot fi acum achiziționate Cazul Bamper din gresie (Negru, pentru 24,95 EUR) e Carcasa barei de protecție din carbon (39,95 €), ambele capabile să protejeze în mod adecvat dispozitivul de șocuri accidentale, făcând corpul mai puțin alunecos.

  • Carcasa barei de protecție din carbon pentru 39,95 €
  • Cazul Bamper din gresie (în negru) pentru 24,95 euro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *