Magazin Google Play este inima bătută a fiecărui dispozitiv Android de pe piață, precum și mijlocul prin care noi utilizatorii descoperim și descărcăm aplicații.

Aplicații mai ușoare și mai rapide de lansat

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în Magazin Play, gigantul Mountain View lucrează la diferite funcții pentru a reduce povara aplicațiilor și a accelera lansarea acestora. Programul “Optimizarea instalării aplicațiilor”- Optimizarea instalării aplicațiilor, în limba italiană – se deplasează exact în această direcție.

Când activați optimizarea instalării aplicației, Google poate ști ce părți ale aplicației utilizați prima dată când o deschideți. instalare, ”Citește nota. “Atunci când sunt destui oameni, Google poate optimiza aplicația pentru a instala, deschide și rula mai repede pentru toată lumea. “

Atingând date din surse de oameni de la milioane de utilizatori Android, Google poate „înțelege” care sunt cele mai importante funcții ale unei aplicații, cele activate la prima utilizare și, astfel, accelerează execuția acesteia. Cunoștințele necesare în acest scop nu depind de informații personale, cum ar fi e-mail sau altele, deoarece nu sunt colectate date din alte aplicații instalate pe dispozitivul dvs.

Iată avantajele utilizării funcției:

  • Accelerați instalarea aplicațiilor din Play Store;
  • reduceți timpul necesar pentru deschiderea și pornirea aplicațiilor;
  • reducerea sarcinii pe CPU, baterie și spațiu de memorie.

Deși nu este încă clar când va fi disponibilă funcția „Optimizarea instalării aplicației”, Google a publicat un document care descrie funcționalitatea sa. În interior descoperim că funcția poate fi activată / dezactivată prin setările Play Store și va oferi avantajele menționate mai sus chiar și utilizatorilor care decid să nu o folosească.

De asemenea, vă recomandăm: Google reduce taxele pentru dezvoltatori

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *