Aveți un smartphone Samsung și crezi că știi fiecare funcție a One UI? Probabil că este, dar suntem siguri că nu ați auzit niciodată de asta Laboratoare Galerie. Dacă, așa cum presupunem, acest nume nu aprinde niciun bec în mintea dvs., în acest scurt ghid vă vom arăta cum să activați acest panou ascuns în aplicația Samsung Gallery.

Cum se activează Samsung Gallery Labs |

Nu va dura mult timp pentru a activa Samsung’s Gallery Labs prin intermediul aplicației Samsung Gallery, dar dorim să subliniem imediat că unele opțiuni pot varia în funcție de versiunea One UI a Samsung instalată pe dispozitivul dvs. Dacă, de fapt, aveți un smartphone cu Un UI 2.5, ca și în cazul nostru, veți găsi aceleași opțiuni pe care le vedeți în galeria de mai jos; în caz contrar, dacă sunteți printre mulți care folosesc UI 3.0 one sau cel foarte recent Un IU 3.1, atunci este posibil ca funcțiile suplimentare să fie disponibile.

După ce am făcut această premisă necesară, suntem în sfârșit gata să aflăm cum să activăm Samsung Gallery Labs. Mai întâi trebuie să porniți aplicația Samsung Gallery, atingeți obiectivul de pe cele trei puncte din partea dreaptă sus a părții laterale și selectați elementul „Setări”. Odată ajuns în meniul de setări al aplicației, va trebui să derulați în jos, să atingeți „Despre galerie” și să atingeți numărul versiunii aplicației până când apare mesajul ”.[Labs] Galeria este activată“.

După ce ați făcut acest lucru, trebuie să vă întoarceți la ecranul anterior și să găsiți noul panou „Laboratoare Galerie”. În interior există o serie de „setări avansate” care în mod normal nu pot fi exploatate fără activarea acestei caracteristici.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *