Nu ați putea cumpăra POCO X3 Pro profitând de promoția de lansare? Nu este rău, astăzi vă oferim posibilitatea de a cumpăra marca chineză de nivel mediu (strâns legată de Xiaomi) la același preț ca promoția inițială.

POCO X3 Pro începând de la 199 de euro

Pentru a ne oferi această ofertă foarte atractivă, magazinul oficial POCO de pe AliExpress, atât cel global, cu magazinele din China, Spania și Franța, este cel spaniol. Folosind codurile de reducere din partea de jos a paginii, puteți cumpăra un POCO X3 Pro 6-128 GB la doar 199 de euro, în timp ce pentru un POCO X3 Pro în versiunea de 8-256 GB veți avea nevoie de doar 249 de euro.

Deci, este greu să ne gândim să ne îmbunătățim la aceste prețuri, mai ales datorită procesorului „vechi” Snapdragon 860, care îl plasează în partea de sus a procesoarelor din seria Snapdragon 700. Autonomie excelentă, datorită unei baterii de peste 5.000 mAh care gestionează pentru a oferi 6/7 ore de ecran aprins, în timp ce gestionați un ecran cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Datorită încărcării rapide de 33 de wați, puteți reîncărca bateria foarte repede, aproximativ o oră pentru o încărcare completă. De asemenea, este conceput pentru jocuri, datorită, de asemenea, unei actualizări nou lansate, care îl face întotdeauna fluid, rapid, cu sunet stereo care îl face foarte plăcut și captivant în experiența utilizatorului.

Pentru a sublinia prezența unei camere spate cvadruplă, în medie pentru gama de prețuri (cu singura excepție a senzorului marco), în timp ce camera frontală este foarte bună. Toate cu certitudinea cumpărării unui produs original, acoperit de o garanție de doi ani, cu transport gratuit la domiciliu și fără taxe sau taxe vamale, deoarece toate articolele sunt deja disponibile în depozitele europene.

Dacă v-ați mâncat mâinile pentru că ați ratat promoția de pe POCO X3 Pro, iată oportunitatea perfectă de a obține unul dintre cele mai bune smartphone-uri din această gamă de prețuri și de a cheltui suma corectă.

Puteți cumpăra POCO X3 Pro de pe POCO Global Store la 199/249 euro cu cod 20X3 PRO. Achizițiile din magazinele chinezești prețul este de 199 și 249 de dolari, dar trebuie să luați în considerare posibilitatea de a plăti vamă și taxe. Dacă doriți să cumpărați POCO X3 Pro din magazinul spaniol POCO, codul de reducere e X3PRO20 pe care o veți obține la prețul de 199/249 euro.

Cumpărați POCO X3 Pro de la POCO Global

Cumpărați POCO X3 Pro de la POCO Spania

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *