Echipa de Google a lansat un nou videoclip promoțional dedicat seriei Google Pixel și în special pentru utilizatorii care doresc să treacă la unul dintre smartphone-urile gigantului Mountain View.

Comparativ cu videoclipul promo lansat luna trecută, acest roman are un stil complet diferit, dar mesajul este întotdeauna același: trecerea la un smartphone din seria Google Pixel este foarte simplă și este o opțiune care vă poate oferi mari satisfacții.

Noul videoclip promoțional din seria Google Pixel

Pentru acest nou videoclip, echipa Google a ales să se concentreze pe karate și rezultatul este, fără îndoială, un videoclip frumos:

Aceste videoclipuri se concentrează asupra tranziției către un smartphone nou, deoarece acesta este un aspect care îi îngrijorează în special pe utilizatori și pe care mulți dintre ei încearcă să evite să îl facă des: în esență, gigantul Mountain View vrea să sublinieze că „metoda Pixel este deosebit de ușoară .

Reamintim că următorul smartphone pe care Google trebuie să îl lanseze ar trebui să ajungă pe piață cu numele Google Pixel 5a și acest lucru s-ar putea întâmpla la începutul celui de-al doilea trimestru. Cu toate acestea, printre caracteristicile sale, nu pot exista mari surprize (doar câteva îmbunătățiri ale procesorului și afișajului), atât de mult încât oricine ar putea să-l considere „vechi” deja la debutul său pe piață.

Dacă nu aveți răbdarea să așteptați noul smartphone de la Google, puteți oricând să vă „retrageți” pe Google Pixel 4a, printre principalele sale caracteristici găsim un ecran OLED de 5,81 inci cu rezoluție Full HD + (2.340 x 1.080 pixeli ), Procesor Qualcomm Snapdragon 730. 6 GB RAM, 128 GB memorie la bord, cameră posterioară de 12,2 megapixeli, cameră frontală de 8 megapixeli, conectivitate Bluetooth 5.1 NO, NFC, GPS, GLONASS și Galileo, mufă de intrare audio de 3,5 mm și baterie de 3.140 mAh .

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Google Pixel 4a recenzie

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *