După ce am văzut testul de durabilitate OnePlus 9 Pro de JerryRigEberything, în aceleași ore JerryRigEverything comutați în schimb la demolare a noului top al gamei OnePlus dar începe invers. De fapt, într-un eveniment mai unic decât rar, binecunoscutul youtuber a făcut călătoria înapoi pornind de la diferitele componente separate pentru a le pune împreună într-un produs finit.

Demolarea completă a OnePlus 9 Pro

oneplus 9 pro teardown jerryrigeverthing

Afișajul curbat al OnePlus 9 Pro, pe lângă faptul că este lipit direct de cadrul din aluminiu (așa cum se întâmplă cu majoritatea smartphone-urilor moderne), vede prezența pe spatele micului, dar funcțional baie de aburi pentru răcirea componentelor interne. Structura specială a camerei de aburi, adăugată tehnologiei LTPO a afișajului, permite căldurii să „scape de afișaj” în mod uniform.

oneplus 9 pro teardown jerryrigeverthing

După cum știm cu toții, OnePlus 9 Pro se caracterizează prin prezența Ben 6 camere dacă luăm în considerare și micul senzor optic pentru amprente. Bateria, sau mai bine zis bateriile, are 4500 mAh și este, fără îndoială, cea mai atrăgătoare componentă internă a OnePlus 9 Pro. Compania este una dintre puținele care integrează clapete laterale mici care facilitează îndepărtarea acesteia din incintă. avantaj de o importanță nu mică.

oneplus 9 pro teardown jerryrigeverthing

Vă trimitem la videoclipul de demolare al OnePlus 9 Pro pentru a descoperi toate celelalte lucruri din ultimul efort al gigantului chinez. În cele din urmă, vă reamintesc să citiți recenzia noastră de pe OnePlus 9 Pro în linkul din partea de jos a știrii, unde veți găsi și recenzia noastră video cu detalii și alte considerente.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Revizuirea OnePlus 9 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *