Realme este din ce în ce mai la lansare și, după ce a prezentat noile Realme 8 și Realme 8 Pro săptămâna aceasta, a actualizat foaia de parcurs Acces anticipat Realme UI 2.0 (Android 11) cu referire la Q2 2021.

Realme UI 2.0, bazat pe Android 11, este versiunea actualizată și cea mai rafinată a interfeței proprietare a mărcii chineze. Anunțat oficial acum câteva luni, primul pe care l-a primitPre-acces a fost smartphone-ul de referință Realme X50 Pro 5G.

Pentru aceasta, de-a lungul lunilor, au urmat alte câteva modele ale mărcii; să aflăm care vor fi următoarele.

Acces rapid Realme UI 2.0 (Android 11): foaia de parcurs Q2 2021

Foaia de parcurs actualizată a Acces anticipat Realme UI 2.0, cu detalii referitoare la al doilea trimestru al anului 2021, a fost publicat direct de Realme pe forumul său oficial.

Înainte de a o analiza în detaliu, este esențial să se afirme că timpul se referă la piața indiană, astfel încât pentru Europa așteptarea poate fi puțin mai lungă.

Iată lista completă, rezumată în următoarea imagine:

Aprilie 2021

Mai 2021

Iunie 2021

realme și i 2.0 acces anticipat q2 2021

Aceste modele, care vor începe actualizarea în următoarele trei luni, vor fi urmate de realme narzo 30 Pro și realme narzo 30A în Q3 2021.

Trebuie spus că Early Access înseamnă, de obicei, o versiune beta a actualizării, astfel încât duratele de lansare stabile ale actualizării vor fi în continuare semnificativ mai lungi pentru fiecare dintre modelele listate.

Este suficient să spunem că, deși programul de acces timpuriu funcționează de luni de zile, doar în prezent Realme X50 Pro 5G și Realme Narzo 20 au primit deja Realme UI 2.0 într-o versiune stabilă.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Realme 8 Pro Official (previzualizare video)

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *