După prezentarea Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Lite și, de asemenea, Xiaomi Mi 11 Pro, gigantul chinez iese din pălărie singurul dispozitiv adevărat care se aștepta de mult: primul smartphone pliabil. Xiaomi Mi MIX FOLD marchează intrarea Xiaomi pe o piață foarte specială, care este încă o nișă, controlată de Samsung, dar care este destinată să crească în timp. Să descoperim toate caracteristicile Xiaomi Mi MIX FOLD și să cunoaștem cantitatea incredibilă de tehnologie conținută în acesta.

Cel mai mare afișaj pliabil de pe piață …

xiaomi mi mix fold caietul de sarcini oficial

Cel mai important aspect al unui dispozitiv de pliere este desigur wiri, unitatea principală care în acest caz este capabilă aplecați-vă spre interior să asume o dimensiune mai asemănătoare cu cea a unui smartphone „standard”, mai degrabă decât o tabletă mică, atunci când este utilizată în forma sa extinsă. Am spus că Xiaomi s-a bazat pe cele mai avansate tehnologii pentru dezvoltarea Xiaomi Mi MIX FOLD și afișajul principal nu face excepție: acesta Panou OLED din 8,01 țoli – în prezent cea mai mare de pe piață – cu o rezoluție WQHD + și un raport de 4: 3.

Scara de culori a panoului a fost fin calibrată de Xiaomi pentru a atinge fidelitatea culorilor JNCD≈0.29 și ΔE≈0.35, în timp ce luminozitatea maximă de 900 nit permite utilizatorilor să privească afișajele în orice unghi fără a observa deformări în imagini sau culori . Monitorul. Echipat cu suport Dolby Vision, HDR10 + și DCI-P3 la scară de culoare, afișajul de 8,01 inci este întotdeauna gata să ofere cea mai înaltă calitate în orice situație.

Xiaomi Mi MIX FOLD prezintă, de asemenea, un ecran secundar extern de la 6,52 țoli cu tehnologia AMOLED – de asemenea, cea mai mare construită vreodată într-un smartphone pliabil. Rata de reîmprospătare a funcției 90 Hz și rezoluția HD +, vă permite să gestionați dispozitivul în toate funcțiile sale.

… cu un sector audio terifiant

Xiaomi Mi MIX FOLD nu trebuie să fie doar punctul de referință pentru afișare, ci și ca dispozitiv pentru a asculta muzică fără niciun compromis. Pentru a realiza acest lucru, inginerii Xiaomi au lucrat neobosit pentru a integra un sistem de patru difuzoare cu semnătură Harman Ciulin. Aranjamentul particular al difuzoarelor, combinat cu egalizarea perfectă, poate da Cu 40% mai mult a nivelului de sunet comparativ cu Xiaomi Mi 10 Pro.

Xiaomi Mi MIX FOLD este, de asemenea, primul smartphone care oferă suport complet pentru sunetul surround panoramic, esențial pentru redarea sunetului surround 3D, pentru a asculta muzică sau a viziona conținut video și a fi copleșit de un sunet de calitate excelentă.

Tehnologie lentilă lichidă și procesor Surge C1

xiaomi mi mix fold caietul de sarcini oficial

Concepția unui astfel de smartphone, cu cantitatea de tehnologie pe care am văzut-o, implică investiții ale creierului în sectorul de cercetare și dezvoltare. De fapt, după doi ani de dezvoltare și aproximativ 140 de milioane de yuani investiți, ceva mai mult 18 milioane de euro în schimbare, au permis Xiaomi să dezvolte procesorul de imagine profesional Surge C1, un succesor direct al Surge S1 integrat pentru prima dată în Xiaomi Mi 5c.

Surge C1 nu numai că se ocupă de gestionarea fluxurilor mari de date, menținând în același timp sarcina pe CPU redusă, dar este, de asemenea, capabilă să asigure performanțe excelente și în ceea ce privește spațiul de memorie. Algoritmii vă permit să faceți fotografii focalizate chiar și în condiții de lumină slabă, echilibrând corect albul și expunerea. Xiaomi Mi MIX FOLD este, de asemenea, primul smartphone din lume care folosește unul lentilă lichidă care, imitând funcționarea ochiului uman, este capabil să moduleze rapid și precis zoomul optic 3X și zoomul telescopic 30X într-un singur obiectiv.

Sectorul fotografic se bazează pe un senzor principal de 108 MP cu lentile 7P capabile să surprindă fotografii de înaltă definiție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 13 MP cu un unghi de vizualizare de 123 ° și un obiectiv lichid.8 MP.

Hardware de nivel superior, fără compromisuri

Xiaomi MI MIX FOLD evident atașează procesorul Qualcomm Snapdragon 888 cu suport pentru 12/16 GB de 3200 MHz LPDDR5 RAM, 256/512 GB spațiu intern UFS 3.1 și o baterie de 5020 mAh cu un sistem de încărcare rapidă capabil de 67 W (pe cablu) de a oferi 100% încărcare în doar 37 de minute de încărcare. Pentru a menține o temperatură de funcționare care nu depășește niciodată limita critică, Xiaomi Mi MIX FOLD se bazează pe un sistem de răcire cu fluture cu o zonă mare de răcire cu lichid și cu multe straturi de foi de gel și grafit ideal pentru dispersarea căldurii într-o uniformă.

Fișa cu date

 • Afișaj intern: OLED de 8,01 inci cu raport de aspect 4: 3, rezoluție WQHD +, DCI-P3, rată de reîmprospătare de 60 Hz, luminozitate 900 nit și HDR10 +, suport Dolby Vision și MEMC;
 • display extern: AMOLED de 6,5 inci cu raport de aspect la 27: 9, rezoluție HD + de 2520 x 840 pixeli, rată de reîmprospătare de 90 Hz, luminozitate de 900 de nopți și suport HDR10 + pentru imagini și videoclipuri;
 • Procesor Qualcomm Snapdragon 888 cu GPU Adreno 660;
 • 12/16 GB de 3200 MHz LPDDR5 RAM și 256/512 GB de spațiu intern UFS 3.1;
 • Camera din spate: procesor de imagine Surge C1, senzor principal 108MP 1 / 1,52 ewlieni, lentilă lichidă de 8MP echivalentă cu distanța focală de 80mm și senzor de unghi ultra-larg de 13MP cu unghi de vizualizare de 123 ° și deschidere f / 2.4;
 • cameră frontală: 20 MP;
 • un sistem de sunet Harman-Kardon cu patru difuzoare;
 • senzor de amprentă lateral;
 • Baterie de 5020 mAh cu suport pentru încărcare rapidă pe un cablu de 67 W;
 • Android 10 și MIUI 12;
 • dimensiuni extinse: 173,27 x 133,38 x 7,62mm;
 • dimensiuni inchise: 173,27 x 69,8 x 17,2 mm;
 • Greutatea culorii negre: 317 grame;
 • Greutate culoare ceramică ediție specială: 332 grame;
 • culori: Ediție specială în negru și ceramică.

Preț și disponibilitate Xiaomi Mi MIX FOLD

Având în vedere cantitatea de tehnologie integrată pe Xiaomi Mi MIX FOLD, este rezonabil să ne așteptăm la prețuri destul de exorbitante:

 • Xiaomi Mi MIX FOLD 12 + 256 GB ajunge la 9.999 de yuani, aproximativ 1290 euro în schimb;
 • Xiaomi Mi MIX FOLD 12 + 512 GB ajunge la 10.999 de yuani, aproximativ 1400 euro în schimb;
 • Xiaomi Mi MIX FOLD 16 + 512 GB Special Edition Ceramic ajunge la 12.999 de yuani, aproximativ 1680 euro în schimb.

Xiaomi Mi MIX FOLD în culoare standard și în versiunea Ceramic Special Edition vor fi disponibile pentru precomandă începând de astăzi, 30 martie, în timp ce disponibilitatea oficială vine numai de la 16 aprilie următorul în China.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *