Căști Nokia Lite

Nu numai smartphone-urile pentru ziua importantă de astăzi la Nokia: împreună cu Nokia C20, Nokia G10, Nokia G20, Nokia X10 și Nokia X20, compania a dezvăluit și căștile Căști Nokia Lite (BH205). Să le descoperim împreună îndeaproape.

Căști oficiale Nokia Lite: caracteristici și preț introductiv

Împreună cu cele cinci noi smartphone-uri dezvăluite astăzi vin și căștile Nokia Lite (BH205). Este despre adevărate căști fără fir furnizarea de comenzi tactile pentru muzică, apeluri și asistent vocal, conform companiei “reiterând designul premium și autonomia impresionantă a bateriei telefoanelor Nokia“.

Promit o autonomie de 6 ore și alte 30 provenind din cele 5 reîncărcări simple care pot fi efectuate odată cu carcasa, pentru un total de 36 de ore: la bord găsim de fapt 40 mAh de baterie pe fiecare căști și în plus 400 mAh „ascunși” în cutie (care se reîncarcă prin USB Type-C). Căștile au drivere de 6 mm și conectivitate Bluetooth 5.0, permițând conectarea la orice dispozitiv compatibil pe o rază de 10 metri (inclusiv smartphone-uri, desigur).

Căști Nokia Lite

Căști Nokia Lite

Căștile Nokia Lite sunt disponibile astăzi pe piețe selectate în culorile Mării Polare (albastru) și cărbune (negru) la un preț competitiv, datorită căruia compania speră să poată ajunge la consumatori: suma necesară este 39 euro.

S-ar putea să vă intereseze: Cele mai bune căști Bluetooth aprilie 2021

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *