Stick TV Amazon Fire

Pe Amazon noua generație de Stick TV Fire, care poate conta pe o nouă telecomandă care se caracterizează prin prezența unor chei dedicate atâtea servicii ale concurenților.

Aceasta este o soluție pe care alți producători au adoptat-o ​​deja în dispozitivele lor și asupra căreia Amazon a decis în cele din urmă să se concentreze, pentru a oferi utilizatorilor o experiență multimedia mai completă și imediată.

La urma urmei, cei care cumpără un Fire TV Stick o fac la fel de bine pentru că vor să aibă la dispoziție un dispozitiv pentru a accesa diversele servicii de divertisment în streaming.

Iată noul stick inteligent Amazon Fire TV

Noua telecomandă Amazon poate fi numărată în partea de sus pe un buton dedicat asistent vocal Amazon Alexa și în partea de jos pe patru tatuaje colorate dedicate Amazon Prime Video, Netflix, Disney + și Amazon Music.

Stick TV Amazon Fire

În descrierea oficială de pe pagina dedicată vânzării noului pachet Fire TV Stick, echipa Amazon dorește să sublinieze modul în care datorită lui Alexa este posibil să folosești vocea pentru a căuta și a începe redarea conținutului din diferite aplicații în timp ce setul este pre butoanele pentru aplicații vă permit să le deschideți rapid.

În plus, gigantul de comerț electronic amintește că utilizatorii vor putea porni și opri dispozitivele compatibile (televizor și soundbar) și își pot regla volumul fără a fi nevoie să utilizeze o altă telecomandă.

Soluția Amazon se poate lăuda, de asemenea, cu sunet home theater de calitate datorită asistenței Dolby Atmos și poate oferi utilizatorilor acces la serviciile de streaming majore ale momentului.

Preț și disponibilitate

În cele din urmă, din punct de vedere al prețului, noul pachet Amazon Fire TV Stick poate fi achiziționat de la 39,99 euro iar data debutului este stabilită pentru 14 aprilie 2021.

Puteți găsi pagina dedicată acestuia (unde este posibilă și precomanda dispozitivului) făcând clic pe următorul link:

Amazon Fire TV Stick cu o telecomandă nouă

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *