John Hanke, director executiv al Niantic (Pokémon GO), a postat o imagine curioasă pe Twitter dezvăluind ceea ce pare a fi un dispozitiv purtabil, semn al unui alt pas către realitatea augmentată.

Ochelari AR pentru a căuta un Pokemon?

Pentru a însoți acea imagine de pe copertă, pare să arate unele Ochelari AR sub Niantic marcați următoarele cuvinte: “Este emoționant să vedem progresul pe care îl facem în activarea noilor tipuri de dispozitive pentru a ne susține platforma.“.

În plus, Hanke nu a inclus detalii suplimentare, dar există posibilitatea ca în urma unui astfel de proiect să existe colaborări cu alte companii pentru a dezvolta astfel de produse.

Nu poate fi exclusă nici posibilitatea ca acesta să fie un dispozitiv care se încadrează în categoria ochelarilor inteligenți cu funcții audio sau de cameră.

Cu toate acestea, în ciuda naturii criptice a întrebării, prin colegii din TechCrunch știm cât de mult intenționează Niantic să aplice tehnologia AR pe jocuri, aplicații, chiar și pe un sistem de operare AR, care ar putea veni în curând, în colaborare cu un partener adecvat.

În acest moment, este prea devreme pentru ceva concret, dar rămâneți atent pentru a afla mai multe.

S-ar putea să vă intereseze și: Niantic și Nintendo fac echipă pentru a crea un joc AR cu temă Pikmin

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *