prețul specificațiilor oficiale ale stilului stilului oppo band

OPPO a prezentat benzile inteligente economice Stil de bandă OPPO este OPPO Band Sport, două trackere de fitness combinate cu un design sobru și minimal, la un preț de listă foarte competitiv.

Stilul de bandă OPPO și caracteristici sportive

OPPO Band Sport este un tracker de fitness cu un design foarte liniar și minimal, caracterizat practic de corpul central îmbrățișat de o curea neagră din silicon. Modelul OPPO Band Style, evident, potrivit și pentru femei, încorporează un inel metalic exterior care îl face mai plăcut pentru ochi.

În ciuda unui design invizibil, OPPO a lucrat din greu la calitățile trackerelor de fitness în ceea ce privește senzorii și urmărirea activității fizice. OPPO Band Style și OPPO Band Sport integrează senzorul pentru monitorizarea saturare de oxigen din sânge (SpO2), 12 moduri de antrenament pentru a urmări cele mai comune sporturi și afișaj color AMOLED de 1,1 inci.

Senzorul optic din spate, conceput pentru a monitoriza ritmul cardiac, este dezvoltat pentru a monitoriza de 28.800 de ori valorile SpO2 în timpul celor 8 ore de somn nocturn. Prin urmare, prin această funcție este posibil să aveți o viziune precisă și în timp util a oricăror tulburări de somn.

Pentru a întâlni utilizatorii care caută o bandă inteligentă ieftină pentru a înregistra datele de antrenament, OPPO Band Style și OPPO Band Sport au 12 moduri de antrenament, inclusiv alergare, mers pe jos, înot, yoga, cricket și multe altele. În plus, bateria de 100 mAh oferă o durată de viață bună a bateriei în comparație cu o oră și jumătate de încărcare.

Preț și disponibilitate OPPO Band Style și Sport

OPPO Band Style și OPPO Band Sport sunt disponibile respectiv la prețul de 79,90 euro este 49,90 euro. Dacă doriți, însă, este deja posibil să le cumpărați cu câteva euro mai puțin în linkurile Amazon de mai jos. Modelul OPPO Sport Band este disponibil doar în culori Negru, în timp ce OPPO Band Style în variante Negru este Vanilie.

Stil de bandă OPPO | OPPO Band Sport

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *