Galaxy-Buds-Pro-Adidas-Originals-Special-Pack-Stan-Smith

Samsung Galaxy Buds Pro sunt ultimul model de adevărate căști wireless ale companiei sud-coreene, prezentat la lansarea seriei Samsung Galaxy S21. Le-am revizuit deja cu ceva timp în urmă (link și videoclip în partea de jos), dar vom vorbi din nou despre ele din cauza sosirii unuia nou versiune specială realizat în colaborare cu Adidas.

În detaliile pachetului special Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals

Acesta este numele noului model semnat în cauză, un model care ajunge pe piața indigenă (în Coreea de Sud) deja în weekend.

Culoarea verde pe fundalul alb care distinge marca Adidas Originals este tema acestor Samsung Galaxy Buds Pro, care sunt vândute într-un pachet care, pe lângă căști, conține ceva special. custodie sub formă de pălărie (confecționată din 20% plastic reciclat) și a cupon de reducere valabil pentru achiziționarea unei perechi de pantofi Adidas Stan Smith.

Când sunt asociate cu un smartphone Galaxy, acestea le permit, de asemenea Tema Adidas Originals care include un ecran de blocare și apel, pictograme, o comandă rapidă pentru a accesa magazinul online al mărcii.

La lansarea acestui pachet special ne gândim la consumatorii din generația MZ (cei născuți între anii 1980 și începutul anilor 2000) care doresc produse și modă durabile. Vom continua să consolidăm Ecosistemul Galaxy prin noi colaborări viitoare cu diferite mărci“, Declarația în acest sens a unui purtător de cuvânt al Samsung Electronics.

Momentan nu avem știri cu privire la o posibilă comercializare europeană a pachetului special Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals, dar în caz de știri vă vom ține la curent. Între timp, toate culorile sunt disponibile pe Amazon oferite.

Citește și: Samsung Galaxy Buds Pro Review: Multe funcții de calitate și super inteligente

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *