Este timpul pentru patch-urile de securitate din aprilie Samsung. Compania sud-coreeană se numără printre cele mai rapide și mai atente la actualizările de software din gama sa de dispozitive și, de asemenea, pentru această lună există multe dispozitive care vor fi actualizate. Evident printre acestea găsim Galaxy S21 și toți ceilalți care primesc actualizări lunare.

Patch de securitate aprilie 2021: Ce este nou și îmbunătățit

Îmbunătățirile aduse de Samsung pentru luna aprilie nu sunt mici. Dintre acestea, 43 sunt soluții de vulnerabilitate care au fost reparate chiar de Google pentru sistemul său de operare Android. Șase dintre acestea au fost definite ca fiind critice, la care se adaugă încă 21 de la Samsung. Printre altele, aceste soluții abordează vulnerabilitățile găsite în acesta Folder securizat, Creați film, aceasta este aplicația care vă permite să editați videoclipuri în galerie și, în cele din urmă, să o setați implicit Centru autocolant, aplicația care vă permite să adăugați stickere la imagini.

Dacă doriți să vedeți toate detaliile despre diferitele soluții de vulnerabilitate (CVE și EVS), puteți accesa direct site-ul oficial Samsung.

Dispozitivele care vor primi patch-urile din aprilie 2021, cu excepția seriei S21 care, după cum sa menționat, le-au primit deja, sunt toate cele cu suport lunar garantat și anume:

aprilie samsung securitate patch

Galaxy S9 și S9 + lipsesc din această listă, deoarece nu mai primesc actualizări lunare, dar la fiecare trei luni și o nouă intrare este Galaxy A52, care, evident, primește actualizări lunare, puteți găsi aici lista completă a dispozitivelor acceptate de Samsung.

O cantitate bună de dispozitive din seria Galaxy A a primit Android 11 recent și cu siguranță și Galaxy A72, care este în prezent configurat în patch-urile din februarie, va fi actualizat în curând. Galaxy A51 ar trebui să primească în schimb o actualizare la One UI 3.1, împreună cu probabil noile patch-uri de securitate.

Vă reamintim că puteți căuta actualizarea din aprilie 2021 pe smartphone-ul sau tableta dvs. Samsung Galaxy direct din setările sistemului, sub elementul dedicat. Ați primit deja patch-urile din aprilie?

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *