Motorola Moto G100 s-au scurs deja de câteva ori luna aceasta, mai întâi cu teaser video și mai recent prin zei venituri presupuse.

Nouă scurgere din Evan Blass dezvăluie caracteristicile următoare Smartphone Motorola și confirmă designul oferit de zvonurile anterioare prin imagini care arată dispozitivul din toate părțile în culoarea Oceanului Iridescent.

Motorola Moto G100: Iată specificațiile împrăștiate

Motorola Moto G100 oferă un afișaj de 6,7 inci și este alimentat de Snapdragon 870 SoC, primul din seria Moto G, include, de asemenea, până la 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare extensibil la 1 TB cu un card microSD.

Redă Motorola Moto G100

Modulul foto Motorola Moto G100 este format dintr-un total de șase camere: două camere frontale (16 MP și 8 MP) și patru spate cu senzori de 64 MP, 16 MP și 2 MP, plus senzor ToF dedicat.

Smartphone-ul de Motorola Este alimentat de o baterie de 5000 mAh cu o capacitate de încărcare rapidă de 20W și se așteaptă să debuteze luna viitoare împreună cu un suport HDMI capabil să ofere o experiență desktop similară cu PC atunci când este conectat la un alt monitor sau periferic.

Nu ratați: Motorola Moto G10 Review: Motorola Ați început bine, dar acum unde sunteți?

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *