Vă amintiți surpriza OnePlus despre care ne-ați spus săptămâna trecută? De asemenea, casa chineză a reușit să recreeze fenomenul Moonbow, imortalizează o curcubeu lunar cu camera serială OnePlus 9.

Curcubeu lunar în inima Londrei cu OnePlus 9

Moonbow este foarte rar și aproape imposibil de văzut cu ochiul liber, însă producătorul chinez a decis să recreeze fenomenul în centrul Londrei, în fața Tower Bridge. Numit în italiană „curcubeu lunar”, este un fenomen natural rar vizibil doar în unele locuri îndepărtate din lume: apare atunci când lumina lunii străpunge picăturile de apă din aer și, prin urmare, este foarte greu de detectat. orașul.

OnePlus a folosit proiecții de lumină de mare putere printr-un perete de ceață sub lumina lunii pline. Evenimentul #Kuluri Veri Moonbow a fost inspirat de parteneriatul cu Hasselblad pentru sectorul fotografic al OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro. Iată comentariul Kate Parkyn, director de marketing asociat la OnePlus Europe:

Arcurile lunare sunt frumoase și rare și oferă celor care le văd ocazia să vadă un adevărat fenomen natural. Prin parteneriatul cu producătorul de camere de renume mondial Hasselblad pentru a crea seria OnePlus 9, am dat oamenilor posibilitatea de a captura lumea cu culori frumoase și naturale și de a-și prezenta adevăratele culori – și câștigă, de asemenea, șansa de a călători în lume.

Vă reamintim că smartphone-ul principal al acestui început de 2021 al casei chinezești, OnePlus 9 Pro, poate conta pe patru senzori fotografici realizați în colaborare cu Hasselblad: găsim senzorul principal Sony IMX789 de la 48 MP și 1 / 1.43 “(f /1.8) cu OIS, înconjurat de senzorul de unghi ultra-larg Sony IMX766 de 50 MP și 1 / 1,56 ″ (f /2.2), teleobiectiv de 8MP (f /2.4) cu OIS, zoom optic și digital de 3,3x până la 30x și senzor monocrom de 2 MP.

S-ar putea să vă intereseze: Revizuirea OnePlus 9 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *