Suunto este una dintre cele mai importante companii de ceasuri inteligente din lume, apreciată de milioane de utilizatori pentru raportul excelent calitate / preț al produselor sale. În aceste ore compania finlandeză a prezentat noile modele ale ceasului inteligent Suunto 7 Titanium este Suunto 9 Baro Titanium: să aflăm care sunt caracteristicile și prețul noilor echipamente.

Prezintă Suunto 7 Titanium și Suunto 9 Baro Titanium

specificații oficiale de preț pentru suunto 7 9 baro titanium

În ciuda micilor diferențe dintre Suunto 7 Titanium și Suunto 9 Baro Titanium, ambele ceasuri inteligente au o caracteristică foarte importantă: cutie de titan. Alegerea acestui material prețios nu numai că garantează rezistența în timpul utilizării zilnice a ceasurilor inteligente, dar oferă și ușurință și confort chiar și în timpul antrenamentelor.

Modelul Suunto 7 Titanium este destinat utilizatorilor care caută un ceas inteligent complet, cu sistem de operare Wear, dar și axat pe urmărire calitatea somnului, în timp ce ceasul inteligent Suunto 9 Baro Titanium poate deveni cu ușurință sufletul pereche al sportivilor interesați de echipamente rezistente la apă, rezistente la praf și capabile să garanteze până la 170 de ore pentru utilizare cu GPS activ prin intermediul funcției Mod tur.

Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să sugereze că modelul Suunto 7 Titanium nu este mai degrabă potrivit pentru sport. Ceasul inteligent al companiei este capabil să urmărească până la 70 de sporturi, înregistrează ritmul cardiac, altitudinea și rezistă la contactul cu apa până la 50 de metri. Suunto 9 Baro Titanium, pe de altă parte, acceptă 80 de discipline sportive, are afișaj safir și este rezistent la scufundări până la 100 de metri.

Preț și disponibilitate Suunto 7 Titanium și Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 7 Titanium este disponibil pentru precomandă imediat la prețul de 479 euro cu expediere începând cu 21 aprilie 2021; Suunto 9 Baro Titanium, pe de altă parte, poate fi cumpărat deja de astăzi la prețul de 599 euro.

S-ar putea să vă intereseze și: Cel mai bun ceas inteligent

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *