Încărcător IKEA

IKEA este un brand foarte popular datorită infinitelor soluții pe care le poate oferi celor care doresc să proiecteze o casă, un birou sau orice fel de loc, dar gigantul suedez este apreciat și pentru numeroasele accesorii de mobilier pe care le oferă, printre care nu există încărcătoare wireless.

Conform ultimelor zvonuri, IKEA intenționează să lanseze trei noi încărcătoare din seria Nordmärke, un dispozitiv care a fost deja înregistrat de Wireless Power Consortium.

Iată noile încărcătoare wireless pe care IKEA urmează să le lanseze

Mulțumită bazei de date Wireless Power Consortium, avem ocazia să descoperim câteva dintre caracteristicile noilor încărcătoare ale gigantului suedez, care sunt toate acoperite cu țesătură și care se pot potrivi cu o putere de 5W.

Primul încărcător are inițialele ca nume de model E2011A și are un design circular destul de clasic (puteți găsi pagina dedicată urmând acest link).

IKEA NORDMÄRKE (E2011A)

Cei care caută un încărcător cu un sistem de susținere vertical, pe de altă parte, se pot concentra pe cel identificat de inițiale E2009 (puteți găsi pagina dedicată urmând acest link).

IKEA NORTHERN (E2009)

În cele din urmă, al treilea model are un design dreptunghiular și un nume de model E2008 (puteți găsi pagina dedicată urmând acest link).

IKEA NORTHERN (E2008)

În prezent, nu există informații despre momentul în care aceste noi încărcătoare wireless IKEA vor fi disponibile, dar este probabil ca producătorul să planifice lansarea în primăvară.

În plus, pe site-ul companiei SUA, modelul de formă circulară a fost deja introdus, chiar dacă nu există referințe la disponibilitatea acestuia (aici veți găsi pagina dedicată), dar este probabil ca s Piața SUA să fie una dintre cele în care un astfel de dispozitiv este primul.

În cele din urmă, în ceea ce privește prețul, în prezent nu există anumite informații, dar este probabil ca noile încărcătoare wireless IKEA să fie destul de ieftine. Acum vedem.

Citește și: Cele mai bune încărcătoare pentru iPhone

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *