În cazul în care clientul respectiv Iliada dacă nu mai folosește un SIM de câteva luni, primește o notificare de la operator care îl informează cu privire la posibilitatea ca SIM să fie suspendat și chiar dezactivat definitiv, așa cum este cerut de cardul de serviciu.

Când este activat un SIM Iliad reîncărcabil, este necesară și o adresă de e-mail, care este necesară pentru a recupera acreditările de acces la zona personală sau pentru a primi alte comunicări de la operator.

De asemenea, Iliad va folosi această adresă de e-mail pentru a informa clienții că au un SIM inactiv care poate fi suspendat după 12 luni de inactivitate.

Prin urmare, mesajul vă invită să vă reîncărcați și să îl utilizați Oferta Iliada prin apel, text sau navigare. Iată textul complet din e-mail:

“Buna ziua,cartela SIM asociată cu numărul […] a fost inactiv de câteva luni. Vă reamintim că, după 12 luni de inactivitate, iliad vă poate suspenda cartela SIM.

Pentru a putea continua să profitați de oferta dvs. și să vă păstrați numărul de telefon, puteți să completați, să introduceți cartela SIM în telefon și să utilizați oferta dvs. apelând, navigând sau trimitând mesaje text.

Pentru orice informații, puteți contacta Serviciul nostru de utilizare la numărul 177.

Tim Iliada »

Iliada poate suspenda cartela SIM pentru inactivitate

Pe baza celor raportate în cardul de servicii al operatorului, în cazul neutilizării sau neîncărcării creditului pe SIM timp de 12 luni consecutive, acesta este dezactivat, cu toate acestea n numărul de telefon rămâne disponibil clientului pentru o posibilă reactivare a serviciu pe același număr în următoarele 12 luni, adică până la 24 de luni de la ultimul supliment.

După acest termen, clientul nu va putea reactiva SIM-ul, iar numărul de telefon mobil poate fi atribuit altui client. Iliad a câștigat 2 milioane de noi utilizatori în 2020 și indică acum linia fixă.

Nu ratați: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE: iată alegerea dvs.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *