Mulțumită succesului obținut cu oferta Flash 100 5G lansată la începutul lunii martie, Iliada astăzi a oficializat disponibilitatea ofertei „noi” pe toate canalele de vânzare Iliad Giga 100, care oferă un pachet bogat și complet, „condimentat” cu acoperire a rețelei 5G, la un preț decisiv competitiv.

Cum se activează Iliad Giga 100

La fel ca Flash 100 5G, Iliad Giga 100 promoții minute nelimitate este SMS nelimitat pentru toate numerele naționale (fixe și mobile) e 100 GB Trafic internet 4G / 4G + și, acolo unde există acoperire a rețelei, 5G cu preţul 9,99 euro pe lună. Și în acest caz, oferta Iliad este prezentată fără limite de viteză și fără restricții și este promisă cătrelipsa remodulărilor la o rată garantată „pentru totdeauna”.

Costul activării pentru achiziționarea unui nou SIM Iliad într-un format trio este 9,99 euro, pe lângă suma primei plăți lunare în avans a ofertei (total 19,98 euro). Cu toate acestea, Iliad Giga 100 va fi activat doar de clienți noi: de fapt, problema „obișnuită” rămâne pentru clienții existenți care, în ciuda promisiunilor, încă nu pot face o modificare a ofertei fără a trece mai întâi la alt operator și a reveni la Iliad.

Oferta este disponibilă la activare prin toate canalele de vânzare: cele 18 magazine Iliad, peste 600 de colțuri Iliad, puncte Iliad, 600 puncte Snaipay (acesta este un link pentru a găsi cel mai apropiat Simiad Iliad) și, desigur, site-ul oficial Iliad. Dacă oferta te convinge, iată pagina oficială pentru activarea ofertei:

Activați imediat oferta Iliad Giga 100

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *