Ofertele de pe Amazon nu dau greș niciodată, dar cea pe care o subliniem acum poate fi utilă pentru mulți utilizatori: Încărcător rapid Samsung, care din 25 wați, se propune ca. cel mai mic pret niciodată realizat.

Dacă ați cumpărat recent unul dintre cele mai recente smartphone-uri de la Samsung – cum ar fi cele din seria Samsung Galaxy S21, care nu vin cu un încărcător în pachetul de vânzări și cel mai ieftin Samsung Galaxy A52 (aici este recenzia noastră), Samsung Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A72 poartă o zestre de 15 wați în timp ce suportă încărcarea rapidă de până la 25 de wați – aceasta este o oportunitate de neratat de a-l împerechea cu un accesoriu oficial bun.

Desigur, vorbirea se aplică și oricărui alt smartphone pe care îl aveți și care acceptă încărcarea rapidă până la 25 W PD (PowerDelivery).

Înainte de a pleca în linkul de cumpărare, este important să subliniem că încărcătorul oferit are un port USB-C și că pachetul de vânzare nu include cablul, deci va trebui să utilizați unul pe care îl aveți deja sau să îl cumpărați separat.

În ciuda acestui fapt, încărcătorul rapid Samsung este disponibil pentru cumpărare pe Amazon – vândut și livrat de Amazon – cu un preț minim de 11,99 euro și poate fi găsit la linkul de mai jos:

Cumpărați încărcător rapid Samsung 25W la 11,99 EUR de la Amazon.co.uk

S-ar putea să vă intereseze și: Cum să vă reîncărcați smartphone-ul, lucrurile pe care trebuie să le știți pentru a le face corect

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *