Purtați un sistem de operare de la Google nu este unul dintre produsele la care ține gigantul Mountain View, dar asta nu înseamnă că platforma dedicată dispozitivelor portabile nu primește actualizări din când în când și în ultimele ore a fost introdusă o altă noutate.

Pe Wear OS by Google apar informații noi

La sfârșitul anului trecut, gigantul Mountain View a actualizat țiglă dedicată condițiilor meteorologice și în ultimele ore echipa de dezvoltatori a anunțat îmbunătățirea acestei funcționalități cu -introducerea de noi date: ne referim la nivelul de UV, adică informații care în sezonul estival viitor vor avea o mare importanță pentru mulți utilizatori.

Rămâneți în siguranță în timp ce prindeți razele. ☀️

Aplicația dvs. meteo activată #WearOSbyGoogle acum includeți Indexul UV pentru locația dvs. pic.twitter.com/8KXDzTq1cV

– Purtați un sistem de operare de la Google (@WearOSbyGoogle) 8 aprilie 2021

Indicele UV, care variază de la 0 la 11+, este „o măsurare standard internațională a intensității radiațiilor ultraviolete care produce arsuri solare la un anumit loc și moment”.

Conform celor anunțate de echipa Google, adăugarea informațiilor legate de indicele UV este în curs de implementare și va fi disponibilă pentru toate dispozitivele bazate pe sistemul de operare Wear care au primit cele mai recente actualizări.

Aceasta este doar cea mai recentă dintr-o serie de modificări minore pe care echipa de dezvoltatori Wear OS le-a introdus în ultimele luni pentru a îmbunătăți platforma, cum ar fi o comandă rapidă pentru gestionarea notificărilor, posibilitatea producătorilor de a crea plăci personalizate și un mesaj pentru a avertiza că nu există notificări noi.

Practic, nicio revoluție, ci un rafinament continuu al unei platforme care încearcă cu mare dificultate să-și proiecteze propriul spațiu într-un sector din ce în ce mai competitiv, precum cel al ceasurilor inteligente, care este în prezent dominat de Apple.

Citește și: Cele mai bune ceasuri inteligente cu și fără Wear OS

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *