Sectorul rețelelor sociale devine din ce în ce mai competitiv și diferitele platforme se inspiră adesea pentru a lansa noi funcții, așa cum sa întâmplat în ultimele ore în ceea ce privește Instagram.

Rețeaua socială populară, de fapt, a anunțat Reels Remix, o caracteristică care permite utilizatorilor să amestece din nou rolele și acest lucru înseamnă că vor avea posibilitatea de a încărca un videoclip lângă videoclipul altui utilizator, „lucrând” la filmul original.

În practică, noua funcție lansată de Instagram amintește foarte mult de cea a TIC-tac numit „duet” și nu este surprinzător pentru mulți având în vedere modul în care funcționalitatea rolelor în sine a fost creată pentru a oferi o soluție alternativă la TikTok din ce în ce mai popular (în special în rândul utilizatorilor mai tineri).

Instagram Reels Remix

Cum funcționează Instagram Reels Remix

Noua caracteristică a Instagram este foarte simplă: utilizatorii, de fapt, pentru remixează trebuie să atingeți butonul de meniu cu trei puncte de pe o bobină, să selectați elementul „Remixează această bobină” și apoi să înregistrați un videoclip nou sau să încărcați videoclipuri preînregistrate, toate cu posibilitatea de a controla volumul audio original sau cel înregistrat și de a adăuga voce (împreună cu alte funcții de editare).

Mai multe despre modul de utilizare use pic.twitter.com/IQaRtH4pUN

– Instagram (@instagram) 31 martie 2021

Numai rolele noi au remixuri activate automat, dar cei care au deja unul pe care doresc să le pună la dispoziție pentru orice remixuri de la alte persoane pot activa funcția manual atingând meniul cu trei puncte de pe videoclip și selectând „Activați remixarea”. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a dezactiva amestecarea pe toate rolele lor prin intermediul setărilor profilului lor.

Amintește că Reels a fost lansat în august anul trecut și inițial Instagram părea deschisă posibilității utilizatorilor de a-și reutiliza TikToks-urile pe platformă, dar apoi, pe măsură ce au trecut lunile, au decis să limiteze „reciclarea” conținutului.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *