Aplicațiile web progresive primesc îmbunătățiri grafice prompte ale instalării, făcându-le mai asemănătoare unei aplicații tradiționale Play Store. Contul Google al dezvoltatorilor Google care se ocupă de Chrome a dezvăluit de fapt o nouă grafică care îi întâmpină pe utilizatori atunci când se instalează GREUTATE. Aceasta va adopta o secțiune dedicată pentru afișarea ecranelor și o descriere, ambele disponibile dezvoltatorilor care doresc să actualizeze aspectul acestui meniu.

Această modificare este utilă pentru utilizator, care va avea mai multe informații disponibile. Grafica familiară, similară, așa cum am menționat, cu cea a Magazinului Play, face cu siguranță ceea ce instalați mai ușor de înțeles și imediat. Numai PWA al Stare de nervozitate va fi primul care va primi acest tip de schimbare, dar, desigur, urmați alte site-uri, în special pe Android. Noul aspect la instalare nu va schimba alte aspecte ale PWA-urilor, cum ar fi performanța sau comportamentul, dar îmbunătățirea prezentării poate încuraja mai mulți utilizatori să le instaleze.

Design progresiv de web design nou

Google a specificat că sunt necesare specificații precise pentru a se asigura că aceste noi modificări sunt afișate corect, de exemplu, formatele acceptate sunt doar JPEG și PNG, cu alte cerințe de definiție și dimensiune mai specifice. În prezent, această nouă grafică este prezentă numai pe Chrome pentru Android, în timp ce este necesar să activați un steag care să fie activat pe Chrome 90.

Aplicațiile web progresive sunt cu siguranță foarte utile în cazul în care doriți să aveți o experiență mai simplificată și mai simplă decât o aplicație tradițională, de exemplu, în cazul Twitter, diferența dintre site-ul web și PWA este minimă și cu PWA obțineți fluiditate și utilizare , fără a încărca sistemul. Singura problemă reală cu această nouă grafică mai intruzivă este dacă utilizatorul nu dorește să instaleze PWA. De fapt, de fiecare dată când vizitați site-ul, promptul va împiedica accesul imediat la acesta, chiar dacă acest lucru poate fi ușor rezolvat cu o opțiune care vă permite să ștergeți promptul permanent.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *