Noul smartphone pentru jocuri Telefon ASUS ROG 5 nu a reușit testul de rezistență la îndoire efectuat de JerryRigEverything se împarte în jumătate destul de ușor și provoacă distrugerea afișajului și a capacului posterior.

Astăzi, popularul youtuber explorează întrebarea explicând care cred că sunt cauzele acestei fragilități neobișnuite a noului flagship al ASUS.

ASUS ROG Phone 5 se rupe datorită designului bateriei

Interiorul smartphone-ului arată că structura este de fapt împărțită în două jumătăți în care sunt ținute ambele baterii. Din păcate, între cele două nu există întăriri longitudinale adecvate care sunt garantate doar de corpul exterior, care este, de asemenea, slăbit de tăieturile chiar în mijloc.

Motivul pentru care ASUS ROG Phone 5 se pliază în jumătate se datorează designului bateriilor aranjate transversal și lipsei de elemente rigide între cele două.

Datorită fragilității structurii sale interne, se pare că este suficient să puneți accidental dispozitivul pentru a-l face inutilizabil, dar Smartphone ASUS s-au bucurat întotdeauna de o soliditate excelentă.

Smartphone-ul pentru jocuri ASUS are, de asemenea, o cameră de răcire destul de mare, dar nu se potrivește cu ceea ce este folosit în el Sony Xperia Pro. Pentru a viziona videoclipul de dezasamblare.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri pentru a te juca Martie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *