După ce a anunțatcreșteți viteza de descărcare, variind de la 30 Mbps la 60 Mbps, pentru două dintre ofertele sale, Kena Mobile acum își îndreaptă gândurile către toți clienții săi, propunându-i doi promoții ad personam care au deja actualizarea vitezei de descărcare a navigării.

Kena Per Te Plus oferă viteze de descărcare de 60 Mbps

Conform mărturiilor adunate pe net, Kena Mobile a început deja să propună prin SMS unor clienți care oferă deja noi oferte tarifare cu pachete și costuri personalizate, toate împărțind noua viteză de 60 Mbps. Acesta este cazul Kena For You 70 Plus este Kena For You 100 Plus: prima dintre aceste oferte oferă minute și SMS nelimitate tuturor celor 70 GB de trafic pe internet cu o viteză maximă de 60 Mbps în descărcare și 30 Mbps în încărcare la un preț care este în general 9,99 euro pe lună.

Kena Per Te 100 Plus oferă în schimb minute și SMS nelimitate tuturor și 100 GB de trafic pe internet cu o viteză maximă de 60 Mbps în descărcare și 30 Mbps în încărcare la un preț care, în acest caz, este în general 14,99 € pe lună. În orice caz, costul schimbării ofertei este liber iar clientul Kena va trebui, prin urmare, să plătească doar costul lunar personalizat, care poate fi diferit de cel indicat. La fel ca toate ofertele, Kena este de acord să nu se rearanjeze pentru Kena Per Te Plus.

Vă reamintim că schimbarea ofertei, dacă vă aflați printre clienții cărora le-a fost propus „Kena Per Te”, poate fi solicitată de la MyKena sau din aplicația Kena pentru Android și iOS, apelând serviciul clienți la 181, utilizând Îngrijire auto la 40181 sau mai mult pur și simplu mergând la unul dintre numeroasele magazine autorizate.

Citește și: Cele mai bune oferte ale Kena Mobile, Ho. Mobil și foarte mobil

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *