Imaginea de copertă cu siguranță nu acordă merit designului foarte particular al Lenovo Legion Phone Duel 2, noul smartphone de gaming de la producătorul chinez, dar deja orientarea orizontală a ecranului de deschidere ar trebui să vă ofere câteva idei. O privire în spate este suficientă pentru a înțelege că nu ne confruntăm cu smartphone-ul clasic cu funcții specifice jocului, Lenovo lucrând din greu pentru a ne minuna.

Caracteristicile Legion Phone Duel 2

Evident, Lenovo nu a scuturat calitatea componentelor utilizate pentru acest smartphone dedicat pasionaților de jocuri mobile. Începe cu un ecran E4 FullHD + AMOLED de 6,92 inci, cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și o rată de eșantionare de 720 Hz, cu suport pentru HDR10 +, Gorilla Glass 5 și o luminozitate maximă de 1300 de nopți.

Sub corp, al cărui design îl vom discuta în curând, există evident un singur loc Snapdragon 888 cu un procesor octa core de 2,84 GHz și GPU Adreno 660, însoțit de 12/16/18 GB de memorie internă LPDDR5 și 256/512 GB de memorie internă UFS 3.1 care nu poate fi extinsă. excelentă este și bateria de 5.500 mAh (cu două unități de 2.750 mAh + 2750 mAh) cu o încărcare rapidă de 90 de wați (încărcătorul de baterie este achiziționat separat).

Conectivitate bogată, cu suport pentru rețele 5G (mmWave și sub-6GHz), Bluetooth 5.2 și două porturi USB Type-C. Camera din spate se poate baza pe un senzor de 64 megapixeli (f / 1,9) însoțit de un senzor de 16 megapixeli (f / 2,2) cu un obiectiv cu unghi foarte mare (123 grade FoV). Camera frontală adoptă în schimb un senzor de 44 megapixeli (f / 2.0) cu capacitatea de a înregistra videoclipuri la 4k și 240 de cadre pe secundă.

Printre funcțiile dedicate jocurilor găsim un ventilator dual, patru taste ultrasonice, două taste de activare din spate, două taste de forță tactilă, un motor cu vibrație dublă pe axa X și patru microfoane.

Aceștia sunt tocmai cei doi ventilatori interni care au dictat designul smartphone-ului, cu camera pop-up frontală poziționată în centrul laturii lungi și un relief mare în spate, unde există camera dublă și split-urile de aer. din componente interne. În acest sens, pe lângă ventilatorul dual, răcirea este delegată pentru patru plăci termice din grafit și o cameră de abur, care, potrivit Lenovo, este cea mai mare viață deținută vreodată pe un smartphone.

Evident, software-ul, cu Android 11 pe care funcționează interfața ZUI 12.5, este optimizată pentru jocuri și oferă o aplicație pentru a gestiona mai bine toate nevoile de joc, inclusiv configurarea diferitelor taste din spate și de sus. Opțiunea de a plasa fișierul cucui în centru este, fără îndoială, inteligent, deoarece nu afectează sesiunile de joc, dar în utilizarea de zi cu zi poate fi o frână mare.

Lenovo Legion Phone Duel 2 va fi la vânzare din luna mai în Europa (în China se va vinde luna aceasta) la un preț de 799 euro pentru versiunea de 12-256 GB. Prețul modelului de 16-256 GB crește la 999 euro, în timp ce pentru cel mai bun model, cu 18 GB RAM și 512 GB memorie internă, se va vinde cu 1.099 euro.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *