De luni de zile au existat zvonuri potrivit cărora LG ar putea decide să părăsească sectorul smartphone-urilor și, prin urmare, comunicatul de presă prin care gigantul coreean în ultimele ore a anunțat că a luat decizia de a închide divizia sa de telefonie mobilă nu poate fi considerat un bolt din senin.

Potrivit LG, această decizie va permite companiei să concentreze resursele pe domenii de creștere, cum ar fi componente pentru vehicule electrice, dispozitive conectate, case inteligente, robotică, inteligență artificială și soluții business-to-business, precum și platforme și servicii.

LG specifică faptul că smartphone-urile actuale vor continua să fie vândute și producătorul se asigură că va continua să ofere asistență și actualizări de software pentru o perioadă de timp care variază în funcție de zonă.

Compania va continua să își folosească expertiza în industria dispozitivelor mobile și să dezvolte tehnologii legate de mobilitate, precum conectivitatea 6G, pentru a consolida în continuare competitivitatea în alte domenii de afaceri.

În proiectele gigantului coreean, procedura de închidere a diviziei de telefonie mobilă trebuie finalizată până la 31 iulie 2021.

LG poate lansa, de asemenea, actualizarea pentru Android 12

Fără îndoială, proprietarii de smartphone-uri LG vor fi cei mai îngrijorați de anunțul gigantului coreean și acest lucru cu o referire specială la problema actualizărilor.

Producătorul a fost dornic să clarifice faptul că va continua să ofere suport și actualizări de software și acest lucru ar putea include nu numai continuarea programului de actualizare pentru Android 11 deja în desfășurare, ci și lansarea Android 12 pentru unele smartphone-uri., Așa cum arată site-ul web . al companiei.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că este prea devreme pentru a face o predicție, deoarece lansarea Android 12 pentru diferitele smartphone-uri LG depinde nu numai de sincronizarea Google, ci și de performanțele pe care fiecare model le garantează în timpul fazei de testare (fără a exclude posibilitatea ca, în caz de probleme, producătorul să decidă oprirea lucrărilor de dezvoltare).

Practic, o situație continuă.

Citește și: recenzia LG Wing

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *