LG apare cu siguranță de pe piața telefoanelor mobile. Este o știre pe care o știm deja, dar care va avea consecințe importante pentru milioanele de utilizatori care în ultimii ani au decis să își investească economiile în smartphone-urile gigantului sud-coreean. În ciuda consecințelor inevitabile ale acestei decizii, compania a avut cel mai bun trimestru al său, LG nu are nicio intenție să renunțe mulți care au cumpărat câteva modele de smartphone de ultimă generație în ultimii ani.

Până la trei actualizări Android

De fapt, după cum arată compania într-un scurt comunicat de presă, toate smartphone-urile LG de ultimă generație primesc până la trei versiuni de Android începând cu anul de cumpărare. Toate cele trei actualizări Android vor fi aplicate tuturor smartphone-urilor de ultimă generație prezentate de Internet 2019 înainte, ca toate cele legate de familiile G, V, VELVET și Wing. Unele modele 2020 ale seriilor LG Stylo și LG K, pe de altă parte, primesc doar două actualizări de sistem.

Știrea îi asigură pe cei care au cumpărat un smartphone în ultimele luni LG și se întreabă ce se va face cu echipamentul dvs. Dacă dețineți unul dintre dispozitivele de ultimă generație care aparțin acelor familii de produse, ar trebui să fiți acoperit cel puțin până când apare. Android 13, dacă de exemplu considerăm LG VELVET prezentat în timpul lansării cu Android 10.

Dacă aveți un smartphone și doriți să aflați mai multe despre asistența software a dispozitivului dvs., vă recomandăm să vă bazați pe serviciul pentru clienți.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cel mai bun smartphone Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *