Au trecut câteva zile de la introducerea LineageOS 18.1 care a dus Android 11 și diverse știri pe mai mult de 60 de dispozitive. ROM-ul personalizat foarte faimos și de lungă durată are acum alte patru dispozitive: OnePlus 7 Pro este 7T Pro, Redmi Note 5 Pro este Moto X. Noile caracteristici aduse de LineageOS 18.1 sunt o nouă aplicație de calendar și o nouă soluție open-source pentru backup-urile Android. Dacă aveți unul dintre cele patru dispozitive menționate mai sus, puteți descărca noile versiuni de pe site-ul oficial.

OnePlus 7 Pro și 7T Pro

OnePlus 7 Pro (numit guacamole) este OnePlus 7T Pro (numit hot dog) au fost comercializate în 2019. Dispozitivele au primit recent un Android 11 stabil sub formă de OOS 11. Ambele dispozitive sunt mult iubite de publicul larg și de „geeks” deoarece au primit multe ROM-uri personalizate, nuclee și diverse moduri. În cazul în care doriți să mergeți la un ROM care are rareori probleme mari, puteți descărca noul LineageOS 18.1 oficial de aici pentru „guacamole” și aici pentru „hotdog”.

Redmi Note 5 Pro

Acest dispozitiv (numit de ce roșu) este un telefon extrem de popular din 2018, dotat cu un Snapdragon 636, lansat cu MIUI 9 bazat pe Android 7.1.1. Echipa LineageOS, ca întotdeauna, se angajează să sprijine aceste dispozitive cât mai mult timp posibil, așa că nu este surprinzător sosirea acestei versiuni pe acest dispozitiv Xiaomi Redmi. De asemenea, în acest caz puteți descărca noua versiune de aici.

Moto X

Smartphone-ul Motorola (numit victara) a fost lansat în 2014 cu legendarul Android 4.4 Kit Kat și a fost actualizat oficial la Android 6 Marshmallow. În acest caz, de asemenea, echipa LineageOS se angajează să sprijine acest dispozitiv pentru o perioadă foarte lungă de timp, făcându-l să ajungă la Android 11. Cu toate acestea, văzându-l, este remarcabil faptul că un dispozitiv care acum a avut ziua sa, capabil să primească viață nouă cu această actualizare, pe care le puteți găsi aici.

Ca întotdeauna, echipa de redacție TuttoAndroid nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice probleme cauzate smartphone-ului de aceste operațiuni, în orice caz, dacă doriți să aflați mai multe, vă recomandăm acest articol.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *