Microsoft Lumia 950 XL este un smartphone lansat în octombrie 2015. Dispozitivul a fost întotdeauna foarte iubit de comunitatea de dezvoltatori care au încercat de atunci să instaleze diferite software și moduri, puțin pentru provocare și puțin pentru distracție. După „moartea” lui Windows Phone diferiții dezvoltatori au reușit chiar să instaleze Ubuntu, dar niciodată Android. Lucrurile se schimbă în mod evident, deoarece Gustave Monce pe Twitter a postat câteva videoclipuri scurte și câteva capturi de ecran ale Android 12 instalate pe dispozitiv, ceea ce pare nemuritor.

În mod evident, funcționalitățile, atât software-ul, cât și hardware-ul, sunt într-adevăr limitate, dar este totuși o mare întreprindere. După trimiterea pe Twitter pe 1 aprilie, mulți au crezut că ar putea fi o glumă, dar pentru a o face mai credibilă, dezvoltatorul a trimis chiar linkul către fișierele FFU necesare pentru instalare. În urmă cu câțiva ani, un alt bărbat din comunitate a trimis o captură de ecran falsă ca și ziua lui April Fool’s Day, dar în acest caz este adevărat.

April Fools Deluxe

Luați 2 pic.twitter.com/1ienggUiMu

– Gustave Monce (@ gus33000) 1 aprilie 2021

Câțiva utilizatori rămași ai Lumia 950 XL prin urmare, se pot lăuda, deoarece chiar și cu multe limitări, este posibilă instalarea Android 12 pe dispozitiv. Sperăm că sprijinul și dezvoltarea acestui port vor continua, deoarece este întotdeauna bine ca o comunitate de dezvoltatori să fie activă pe orice dispozitiv, mai ales dacă este Android. Limitările în cauză, cu toate acestea, sunt destul de severe, deoarece Bluetooth funcționează numai dacă anumite fișiere sunt copiate în folderele corecte și accelerarea hardware pentru GPU nu este acceptată, astfel experiența utilizatorului nu ar fi ideală.

Cu toate acestea, poate fi distractiv să experimentați „entuziasmul” pe care îl vedeți instalat pe dispozitivul dvs. Android 12, chiar dacă este clar că, deoarece nu este absolut fiabil, acest port nu poate fi instalat dacă utilizați un Lumia 950 XL ca principal dispozitiv. Dacă sunteți pasionat și aveți alte dispozitive, puteți încerca, chiar dacă, ca întotdeauna și mai ales în astfel de cazuri experimentale, echipa de redacție TuttoAndroid nu își asumă responsabilitatea pentru orice deteriorare sau pierdere a datelor.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *