În timp ce așteptăm Android TV 12, pe care l-am văzut deja primii pași, dispozitivele care aduc platforma Google dedicată televizoarelor ca zestre devin din ce în ce mai versatile. Mecool Acum este un exemplu, o cutie Android TV ideală pentru vremuri, deoarece este compatibilă cu Google Duo.

În detaliile cutiei Android TV a Mecool Now

Caracteristica distinctivă a altor produse similare este prezența unei camere care poate fi folosită pentru transport apeluri video cu aplicația menționată mai sus, instalată pe un sistem rotativ care o ascunde atunci când nu este necesară din motive de confidențialitate, același lucru este valabil și pentru întrerupător / oprire microfon.

Pentru a poziționa Mecool Now în cel mai potrivit mod de a profita de această funcție, sunt incluse un trepied convenabil și un buton dedicat pentru a răspunde la apeluri, plasate atât pe dispozitiv, cât și pe telecomandă, care pot fi folosite și ca mouse pentru a gestiona aplicații care nu sunt concepute pentru a fi utilizate cu o telecomandă.

Pe lângă problema legată de apeluri, această cutie Android TV este certificată de Google și vă permite să vizionați conținut de pe YouTube, Amazon Prime Video, Google Play, precum și să susțineți ZOOM, Google Assistant 0 TikTok.

Mecool Now este disponibil pentru cumpărare pe site-ul oficial al producătorului la un preț de 120 euro despre, unde este, de asemenea, posibil să găsiți mai multe informații în acest sens.

Citește și: Cele mai bune cutii Android TV

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *