MediaWorld lansează o nouă promoție de Paște care vă permite să obțineți o reducere imediată pe baza sumei totale cheltuite: numită „Conform Acum„Și este o inițiativă valabilă în perioada 3 – 5 aprilie 2021.

Economii de până la 300 € cu MediaWorld Immediate Link

Reducerea imediată a MediaWorld este activă pentru toate produsele disponibile online, cu câteva excepții: de fapt, cele deja prezente în pliantele aflate în desfășurare (Muoviti Smart și The Best Accessories) și în ofertele online (Backup Special, Special BBQ, Special Cleaning, sunt exclus). Numai astăzi și numai weekend), console, iPad-uri, iMac-uri, MacBook, Mac Mini și dispozitive extraordinare Miele, precum și abonamentele obișnuite, pre-vânzări, rezervări, cupoane, reîncărcări etc.

Pentru orice altceva puteți obține o reducere imediată în funcție de cât cheltuiți (limitele pot fi, de asemenea, îndeplinite cu mai multe produse):

  • 50 euro la un cost de cel puțin 500 de euro
  • 100 euro la un cost de cel puțin 750 euro
  • 150 euro la un cost de cel puțin 1000 euro
  • 300 euro la un cost de cel puțin 2000 euro

Iată câteva exemple pentru a profita de promoție și pentru a lua acasă un smartphone Android la un preț redus (reducere deja inclusă):

Desigur, este posibil să se atingă limite mai mari și, prin urmare, reduceri mai mari cu achiziționarea mai multor produse. MediaWorld Immediate Discount este o inițiativă valabilă numai online până pe 5 aprilie 2021, deci sunt disponibile doar câteva ore de care să profitați. Dacă doriți să căutați în catalogul lanțului în căutarea a ceva de interes sau să vedeți mai multe detalii despre promoție, puteți urmări linkul de mai jos.

Potrivit MediaWorld Immediate

S-ar putea să vă intereseze: Revizuirea Samsung Galaxy S21

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *