După ce a introdus recent proeminentele Meizu 18 și Meizu 18 Pro, compania chineză pare gata să câștige – sau cel puțin să încerce – piața europeană rezolvând una dintre problemele critice care îi înstrăinaseră pe utilizatorii occidentali de Smartphone Meizu, sau i bloatware si publicitate.

Meizu spune nu reclamelor și bloatware-urilor

Meizu a anunțat de fapt că, în următoarele câteva luni (probabil în vară), va pune la dispoziție ROM-ul personalizat pentru smartphone-urile sale „vechi”. Flyme 9 care garantează utilizatorilor – conform companiei – o experiență Android pură, fără bloatware, fără publicitate, fără aplicații nesolicitate. Mai precis, upgrade-ul la Flyme 9 ar putea ajunge în seria Meizu 17 la începutul lunii mai-iunie 2021 și toate dispozitivele noi vor fi lansate cu Flyme 9 la bord.

Aceasta este o mișcare strategică care vizează apropierea utilizatorilor europeni de Meizu, dar nu știm dacă va fi suficientă pe o piață în care concurența (Ed, cineva a spus că Xiaomi?) este cu adevărat nemilos. Ce crezi? Lipsa de bloatware vă poate convinge să încercați un smartphone Meizu?

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *