Recenzie Xiaomi Mi Band 5

De Xiaomi Mi Band 6, care aparent va ajunge pe piață în prima jumătate a anului, știm încă puțin, mai ales în ceea ce privește designul. Xiaomi își dorește cu greu să schimbe un design care s-a dovedit până acum câștigător, cel puțin conform datelor de vânzări, în timp ce este aproape sigur că vor exista o mulțime de noutăți pe partea din față a senzorilor și funcționalităților.

Prima imagine adevărată pentru Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6 a obținut recent, după cum a raportat China Gadgets, Declarația europeană de conformitate, care permite aplicarea marcajului CE pe ambalaj sau produs pentru vânzare. Documentația trimisă pentru obținerea mărcii a fost, de asemenea, însoțită de cel puțin o fotografie reală a produsului, care însă nu dezvăluie prea multe detalii.

Știm că noua bandă inteligentă va avea numărul modelului XMSH15HM și va fi foarte asemănător cu modelul anterior. Vom găsi cu siguranță sistemul de încărcare magnetică introdus cu Mi Band 5, care vă permite să reîncărcați bateria chiar și fără a scoate dispozitivul de pe curea, ceea ce s-a întâmplat în schimb cu toate generațiile anterioare.

Mi Band 6 afișat în prima imagine reală, lansarea este așteptată în curând 1

Aparent, dar în acest caz nu există dovezi concrete, Mi Band 6 trebuie să fie echipat cu un receptor GPS, care să permită urmărirea a cel puțin treizeci de tipuri diferite de activități sportive, iar posibilitatea de a ști că nivelul de saturație a oxigenului nu ar trebui să fie în sânge, o soluție pentru a face pauzele potrivite la locul de muncă și o versiune evoluată a sistemului de urmărire a somnului.

Mai mult decât o noutate este de așteptat și pe partea frontală a software-ului, începând cu suportul pentru mai mult de 300 de emoji și controlul dispozitivelor inteligente pentru casă, cu siguranță util pentru cei care au deja multe produse IoT din ecosistemul Xiaomi. Există încă o dată de lansare pe piață, dar probabil că Xiaomi în sine va înlătura în curând întârzierea, arătând o anticipare puțin suculentă.

S-ar putea să vă intereseze: Xiaomi Mi Band 5 Review

Pe copertă Xiaomi Mi Band 5

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *