De când BlackBerry a părăsit piața smartphone-urilor Android, telefoanele cu tastatură fizică integrată au devenit o adevărată raritate, iar fanii genului pot găsi o nouă soluție interesantă propusă de Unihertz: vorbim despre ea Unihedge Titan Pocket.

După cum sugerează și numele său, este o versiune mai mică a Unihertz Titan, un dispozitiv lansat acum câțiva ani și care va fi în centrul unui crowdfunding pe Kickstarter, timp în care vă puteți înregistra la un preț redus.

Ce știm în momentul de față al Unihertz Titan Pocket

Producătorul a postat următorul videoclip pe YouTube în ultimele ore oferindu-ne un gust al designului noului său smartphone mic și a anunțat campania pe Kickstarter:

Dar echipa Unihertz a mers mai departe și a publicat, de asemenea, un site promoțional dedicat noului său smartphone (îl puteți găsi urmând acest link), datorită căruia descoperim câteva dintre caracteristicile cheie ale Unihertz Titan Pocket.

De exemplu, conform producătorului, telefonul este suficient de mic pentru a fi ținut cu o mână și tastat confortabil. În plus, dispozitivul va fi ușor și va putea sta pe o tastatură fizică completă confortabilă și integrată QWERTY, toate cu un design rafinat și, în ceea ce privește aspectul software, prezența Android 11.

Unihertz Titan Pocket

Conform celor pe care le puteți învăța din următoarea fotografie, în comparație cu Unihertz Titan, noul dispozitiv este mai îngust și mai scurt, ceea ce înseamnă că se poate potrivi pe un afișaj mai mic (probabil într-o diagonală de 4 inci) și pe o tastatură care s-ar putea roti pentru a fi puțin incomod de utilizat datorită dimensiunilor mici.

Unihertz Titan Pocket

Din păcate, pe site nu există informații despre caracteristicile cheie pe care se poate baza Unihertz Titan Pocket sau data de lansare a campaniei pe Kickstarter sau despre posibilul preț de vânzare al dispozitivului (producătorul se limitează să permită utilizatorilor să trimită prin e-mail la fii informat când începe campania, astfel încât să poți beneficia de o reducere de 47%).

Probabil vom ști mai multe în curând.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *