MIUI 12.5.1.0 este cea mai recentă versiune a interfeței personalizate a Xiaomi și este în prezent disponibil doar pentru câteva dispozitive, dintre care au fost adăugate în ultimele ore Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 10 Ultra este Xiaomi Mi 9 SE.

În ceea ce privește Xiaomi Mi 11, același director al diviziei software a gigantului chinez, Zhang Guoquan, a anunțat pe Weibo lansarea versiunii beta stabile interne a MIUI 12.5.1.0 prin actualizarea OTA (in aer).

Beta stabilă a MIUI 12.5.1.0 ajunge pe alte smartphone-uri

Acestea sunt cele mai recente versiuni de lansare a software-ului MIUI pentru toate cele trei dispozitive:

  • Xiaomi Mi 11 – V12.5.1.0.RKBCNXM
  • Xiaomi Mi 10 Ultra – V12.5.1.0.RJJCNXM
  • Xiaomi Mi 9 SE – V12.5.1.0.RFBCNXM

Conform celor aflate, această nouă actualizare nu numai că modifică versiunea de sistem, ci și remediază o serie de bug-uri găsite în versiunea anterioară și introduce mai multe îmbunătățiri în ceea ce privește performanța.

Conform programelor oficiale ale Xiaomi, versiunea stabilă a MIUI 12.5 va fi lansată la sfârșitul lunii aprilie și printre primele modele care o primesc se numără Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 10 Ultra, Xiaomi Mi 10 Pro și Xiaomi Mi 10.

Potrivit gigantului chinez, MIUI 12.5 aduce schimbări importante în performanța sistemului, efecte sonore îmbunătățite și design tactil, protecție inteligentă a confidențialității notelor, mecanism nisip pentru fișiere, protecția confidențialității navigării pe web și o confidențialitate mai bună pentru informații despre locație.

Utilizatorii care au instalat deja această actualizare afirmă că telefonul a început să funcționeze într-un mod mai ușor: conform rapoartelor, după această actualizare, utilizarea memoriei sistemului a scăzut cu o medie de 35%, consumul de energie de 25% și consumul de energie al imagini de fundal super până la 40%.

Cum se descarcă actualizarea

Actualizarea este lansată în prezent în China, inițial pentru un număr mic de utilizatori pentru a-și testa stabilitatea generală și apoi treptat pentru o cantitate în creștere.

Odată disponibilă pentru toată lumea, actualizarea poate fi descărcată prin OTA prin intermediul panoului corespunzător de actualizare software prezent în setările MIUI.

Citește și: Revizuirea Xiaomi Mi 11 5G

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *