Te-ai gândit că, după sărbătoarea de știri de săptămâna trecută, Xiaomi a fost gata să ia o pauză înainte de a anunța noi produse? Greșit, gigantul chinez nu pare niciodată obosit și continuă să lucreze la noi soluții, chiar și prin intermediul brandului Redmi, cu care rămâne un anumit tip de legătură. Și nu lipsesc inovațiile software, întotdeauna binevenite după dezamăgirea reprezentată de MIUI 12, plin de prea multe bug-uri și a căror performanță nu a fost niciodată pe deplin convinsă.

Versiunea stabilă a MIUI 12.5 ajunge în China

Evident, lansarea din MIUI 12.5, care va fi prezent și pe Xiaomi Mi 11 Ultra în momentul tranzacționării, dar care a fost până acum în versiune beta în țara asiatică. Primele două modele care primesc deja actualizarea sunt Xiaomi Mi 10 și Xiaomi Mi 10 Pro, deși în prezent doar participanții la programul beta sunt interesați.

Ca întotdeauna, Xiaomi lansează de fapt ceea ce se numește Stable Beta, care ulterior este lansat tuturor utilizatorilor. Deci nu este o versiune beta, prin definiție instabilă și potențial plină de bug-uri, ci mai degrabă o versiune considerată stabilă care trebuie testată pe teren înainte de lansarea finală.

În timp ce jurnalul de schimbări conține doar o versiune mai actualizată a patch-urilor de securitate, există mai multe funcții noi, începând cu îmbunătățiri în designul interfeței cu utilizatorul, noi imagini de fundal animate, îmbunătățiri ale confidențialității, feedback haptic, aplicații ale sistemului care nu pot fi instalate și mult mai mult.

Evident, în faza inițială vor fi implicate doar modelele destinate pieței chineze, dar în următoarele luni MIUI 12.5 este destinat să sosească, chiar la nivel global pe aproape 30 de smartphone-uri de pe piață. După Xiaomi Mi 10 și 10 Pro, MIUI 12.5 Stable ajunge pe Xiaomi Mi 11 și ulterior pe celelalte smartphone-uri Xiaomi și Redmi. Evident, nu vom omite să raportăm disponibilitatea noii interfețe pe piețele globale, în care tocmai a început faza beta publică a noii versiuni a MIUI.

Nou e-reader

Tehnologie InkPalm, una dintre numeroasele companii care se învârt în jurul ecosistemului Xiaomi, a prezentat un nou cititor de cărți electronice, numit InkPalm 5, cu un ecran decisiv compact și un preț foarte atractiv, în ciuda echipamentelor demne de cele mai scumpe modele.

Noul e-reader oferă un ecran de 5,2 inci, mult sub standardul de 6 inci pentru piață, cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și o densitate de 284 ppi. Prin urmare, dimensiunile îl fac mult buzunar, mult mai mult decât cei mai renumiți antagoniști ai săi, de care are foarte puțină invidie.

Datorită prezenței Android 8.1, acesta poate suporta mai multe librării online, vă permite să instalați aplicații de citire de la terți și să importați cărțile dvs. electronice, oferind astfel libertate maximă de utilizare. are un procesor quad core cu 1 GB RAM și 32 GB memorie internă, pentru a stoca o cantitate mare de cărți. În cele din urmă, bateria de 1.400 mAh oferă câteva săptămâni de viață a bateriei, deoarece tehnologia e-ink are un consum foarte redus de energie.

De asemenea, este demn de remarcat prezența sticlei de protecție extrem de contagioase, pentru un sistem tactil extrem de reactiv și a unui sistem de iluminare cu două culori, cu intensitate de 24 de niveluri, disponibil de obicei doar într-un capăt de e-reader de înaltă calitate. Prețul este interesant, 599 de yuani, aproximativ 78 de euro, nu este rău pentru cei care caută un produs compact și de buzunar. Este de vânzare pe Youpin și cu greu îl vom vedea în Occident, dacă nu chiar prin magazinele obișnuite de import din Europa.

Specificații Redmi 20x

După sărbătoarea smartphone-urilor de marcă Xiaomi, atât de destinate pentru gama medie și înaltă a pieței, era logic să ne așteptăm la ceva destinat destinului low-end, țara cuceririi Redmi. Noul Redmi 20X, al cărui afiș publicitar prezentat pe Weibo, pare decis să fie gata să lupte, cel puțin pe piețele estice, datorită prețului agresiv obișnuit.

Prin urmare, designul care caracterizează cele mai recente producții ale Xiaomi vine și pe gama low-end, cu camera din spate în două culori și soluția. gaură de perforare în ceea ce privește camera frontală. Și în ceea ce privește foaia de date vorbim despre MediaTek Dimensity 700, un modem 5G, cu cel puțin 4-128 GB de memorie (deși va exista o versiune cu 6 GB RAM), un ecran cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, amprentă digitală cititor pe cadrul lateral și Android 11 cu o interfață MIUI 12 personalizată.

Camera triplă din spate răspunde la camera frontală de 8 megapixeli cu un senzor principal clasic de 48 de megapixeli finanțat de o pereche de senzori de 2 megapixeli. Bateria de 5.000 mAh este de asemenea foarte interesantă, echipată cu un sistem de încărcare rapidă de 18 wați, care ar trebui să garanteze o autonomie excelentă.

Prețul este cu siguranță interesant, care pentru versiunea de 34-128 GB ar trebui să fie de 999 de yuani în China (aproximativ 130 de euro la cursul de schimb actual), un preț de neimaginat până de curând pentru un smartphone 5G. Cu toate acestea, având în vedere ceea ce s-a întâmplat cu seria Redmi 10X, este probabil ca acest nou model să fie destinat doar piețelor asiatice.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *