AAWireless, micul dongle conceput pentru a aduce experiența Android Auto Wireless în fiecare mașină, a întâmpinat câteva probleme minore de dezvoltare în ultimele câteva luni. De fapt, la începutul lunii februarie, dezvoltatorii au anunțat unele întârzieri la începerea livrărilor, iar în aceste ore au anunțat o altă veste importantă.

AAWireless va lipi un nou procesor

Emil Borconi, un dezvoltator XDA recunoscut, a postat o actualizare pe pagina de dezvoltare AAWireless anunțând că, din cauza unor probleme ale lanțului de aprovizionare, a fost necesar ferește-te de un alt procesor. Noutatea importantă are două implicații, una pozitivă și una negativă: sosirea noului procesor ar trebui să pună capăt amânărilor continue prin care compania a trebuit să treacă în ultimele luni, dar rezultând o creștere de 50% față de vechiul procesor utilizat.

Compania indică faptul că cumpărătorii vechi care nu și-au primit încă AAWireless nu vor fi afectați de creșterea costurilor de achiziție, dar toți ceilalți clienți afectați vor vedea o ușoară creștere a prețului listei dongle. Din păcate, acesta este un mic sughiț care afectează în mod evident întreprinderile mici care nu au nicio modalitate de a exercita o povară semnificativă în fazele cruciale ale alimentării cu companii producătoare, dar din fericire creșterea costului procesorului aduce prețul final al AAWireless de la 65 la 75 USD, mărimea 63 euro în schimb.

Dacă sunteți interesat de proiect, puteți cumpăra AAWireless pe acest link IndieGoGo.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *