O nouă funcție Google Maps anunțată de gigantul Mountain View cu ocazia Google I / O 2019 își face debutul european în Germania cu ocazia sărbătorilor de Paște și care ar trebui să fie disponibilă în următoarele luni la nivel global: ne referim la Modul de ajutor cu Asistentul Google.

Disponibilă pentru câteva luni în SUA, această caracteristică a fost proiectată de gigantul Mountain View pentru a permite utilizatorilor să se bazeze pe un asistent valid atunci când conduc un vehicul și trebuie să aibă indicațiile necesare pentru a ajunge la destinația dorită.

Modul de conducere Asistent Google va fi disponibil în Germania de mâine

Modul de ghidare cu Asistentul Google are o interfață special concepută pentru a evita distracțiile cât mai mult posibil și vă permite să accesați aplicații muzicale, servicii de mesagerie și alte aplicații care pot fi utile în timp ce vă deplasați.

Evident, există o integrare excelentă cu Asistentul Google, care este confirmat drept coloana vertebrală a întregului ecosistem pe care gigantul Mountain View l-a creat în ultimii ani.

Iată câteva capturi de ecran ale Modului de conducere cu Asistentul Google:

Modul de conducere Asistent Google Maps

O privire rapidă este suficientă pentru a observa că interfața este caracterizată de taste generoase, astfel încât să fie mai ușor să alegeți când să conduceți (intenția este de a reduce posibilele distrageri).

Pentru a activa această funcție (care necesită un smartphone cu cel puțin 4 GB RAM și Android 9 sau o versiune ulterioară), atunci când este disponibilă, pur și simplu accesați meniul de setări Asistent Google (sau utilizați vocea corespunzătoare pentru a o deschide) și în secțiunea dedicată modul de ghidare.

Această nouă caracteristică va fi disponibilă în Germania de mâine și este probabil ca în următoarele săptămâni gigantul Mountain View să își facă debutul și în alte țări ale Vechiului Continent, inclusiv în țara noastră. Acum vedem.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *