Moto G100 a sosit aici, și nu este altul decât versiunea globală a Motorola Edge S, smartphone-ul mid-range lansat de companie în China în ianuarie. În ciuda prețului relativ scăzut pentru care este propus, Moto G100 are un sector hardware excelent și caracteristici mai puțin răspândite, cum ar fi modul Captură dublă, care vă permite să înregistrați simultan cu camerele din spate și din față, fotografiându-vă singuri și ceea ce este filmat de camera externă în același timp.

Caracteristici tehnice ale Moto G100

Am spus-o deja: pentru gama sa de prețuri, Moto G100 oferă un sector hardware foarte bun, conceput pentru a însoți utilizatorul în activități zilnice și de lungă durată. Smartphone-ul este echipat cu Ecran LCD mare de 6,7 inci cu rezoluție FullHD + (1080 x 2520 pixeli), rată de reîmprospătare de 90 Hz, suport HDR10 și luminozitate de 560 nits. Pe scurt, un panou bun pentru a vă atinge pentru a vă distra jucând sau vizionând serialele dvs. TV preferate, precum și pentru a naviga pe social media trăind o experiență ultra-fluidă.

Când Motorola Edge S a fost lansat în China în ianuarie, a fost unul dintre primele smartphone-uri din lume care a implementat noul Qualcomm Snapdragon 870 SoC. Fiind omologul său global, Moto G100 este, de asemenea, alimentat de același chipset. Sub corpul său există, așadar, un procesor octa-core (1x 3,2 GHz Kryo 585 + 3x 2,42 GHz Kryo 585 + 4x 1,80 GHz Kryo 585) însoțit de GPU Adreno 650, 6 GB sau 8 GB RAM LPDDR5 și 128 GB sau 256 GB stocare internă UFS 3.1. Pe lângă faptul că are un panou bun pentru a atinge momentele de distracție și divertisment, acest nou smartphone Motorola are tot ce are nevoie din punct de vedere hardware pentru a susține astfel de activități. Evident, nu vă așteptați la performanța telefon pentru jocuri, conceput special pentru acest tip special de utilizare.

Și, de parcă nu ar fi fost suficient, Moto G100 este și el compatibil cu rețelele de generația a cincea, acceptă standardul Wi-Fi 6 și este echipat cu un cip NFC care permite, printre altele, să efectueze plăți cu smartphone-ul pur și simplu aducându-l aproape de POS. Apoi, există mufa audio de 3,5 mm, un port USB de tip C și o baterie mare de 5.000 mAh care acceptă încărcarea rapidă la 20 W. În funcție de producător, bateria Moto G100 oferă până la 38 de ore de viață a bateriei. Timp de convorbire și 16 ore a videoclipului. redare.

În ceea ce privește sectorul fotografic, acesta constă dintr-unul cameră externă quad cu senzor principal de 64MP (f / 1.7) însoțit de un unghi larg de 16MP (121 ° FOV) care poate fotografia macro până la 2,8 cm distanță, un senzor de adâncime de 2MP și un senzor ToF și, de asemenea, acceptă funcția de zoom audio. Cu toate acestea, în partea din față este echipat cu Moto G100 cameră duală selfie cu un senzor principal de 16 MP și un obiectiv cu unghi larg de 8 MP (100 °) pentru a fi utilizat pentru fotografii de grup.

Design Moto G100

Partea din spate a Moto G100 este curată și strălucitoare, caracterizată prin prezența logo-ului Motorola în centru și compartimentul fotografic umplut. Lentilele sunt dispuse în două rețele de două și sunt însoțite de blițul LED chiar mai jos.

Smartphone-ul are dimensiuni de 168,38 x 73,97 x 9,63 mm, cântărește 215 de grame și este echipat cu un senzor de amprentă montat lateral. Partea frontală a smartphone-ului este caracterizată în principal de panoul cu două găuri: obiectivele camerei interne sunt dispuse în colțul din stânga sus și nu deranjează afișarea conținutului pe ecran. Nu în ultimul rând, Moto G100 este rezistent la apă.

Software și funcții Moto G100

Smartphone-ul ajunge pe piață cu toate cele mai recente caracteristici ale Android 11 și adaptarea neexcesivă a interfeței cu utilizatorul. Adică nu vor lipsi Moto Actions gest care vă permit să efectuați anumite activități. Un exemplu? Scuturând smartphone-ul de două ori ca un ciocan, puteți porni sau opri lanterna.

Moto G100 oferă, de asemenea, multe alte caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a activa modul Vlog pentru înregistrarea video și caracteristica menționată mai sus, care vă permite să înregistrați videoclipuri folosind atât camere interne cât și externe. Nu în ultimul rând, noua platformă Gata pentru vă permite să vă conectați smartphone-ul la un computer, monitor sau televizor pentru a transmite în flux tot conținutul, inclusiv aplicațiile și jocurile, pe un ecran mai mare și astfel creșteți productivitatea.

Imagini ale Moto G100

Prețul și lansarea Moto G100

Moto G100 va fi disponibil la sfârșitul lunii martie în varianta cu 8 GB și 128 GB RAM la un preț de 599,90 euro și în culorile Iridescent Sky, Iridescent Ocean și Slate Grey (acesta din urmă în aprilie). Cu ocazia celei de-a zecea aniversări a lansării primului Moto G, în perioada 26 martie – 18 aprilie va fi posibilă achiziționarea unui smartphone cu un preț promoțional de 499,90 euro.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *