Motorola poate lansa în curând un nou smartphone din serie Moto G. Numit cod „Ibiza”, ceea ce pare a fi nou Moto G50 5G a fost văzut pe TENAA complet cu imagini și o listă de factori cheie. O cameră triplă externă, un cititor de amprente pe spate, o baterie uriașă și un sistem de operare Android 11: Moto G50 5G poate fi un smartphone decent 5G de nivel mediu, dar va putea ține pasul cu deja numeroasele compatibile cu rețeaua. dispozitive din a cincea generație de pe piață și în aceeași gamă de prețuri?

Imagini și caracteristici cheie ale Moto G50

Moto G50 are o estetică familiară: margini rotunjite, un modul foto dreptunghiular ale cărui senzori sunt aranjați vertical, un cititor de amprente din spate în relief cu sigla Motorola și taste de reglare a alimentării și a volumului în dreapta. Lista TENAA prezintă câteva informații despre smartphone pe care brandul le poate lansa în curând, inclusiv marca Suport 5G și baterie de 5.000 mAh. Nu s-au dat detalii cu privire la tehnologia de încărcare a Moto G50, dar în conformitate cu ceea ce a ieșit pe 3C, smartphone-ul ar trebui să accepte încărcarea rapidă la 10 W.

Smartphone-ul are dimensiuni precum 164,95 x 74,93 x 8,95 și va accepta modul dual SIM. Nu există informații despre sectorul fotografic, dar din imaginile partajate pe TENAA este clar că Moto G50 implementează o cameră externă triplă, cel mai probabil însoțită de o singură cameră internă. Expoziția, de fapt, prezintă un picătură pentru a găzdui camera frontală. În mod similar, nu există informații pe ecran, chiar dacă informațiile scurse pe net în ultimele ore sugerează că smartphone-ul are un ecran cu HD + cu o rezoluție de 720 x 1600 pixeli și o rată de reîmprospătare de 90 Hz.

Se așteaptă ca Moto G50 să fie alimentat de un Qualcomm Snapdragon 480 SoC cu un modem 5G integrat, însoțit de 4 GB RAM și 128 GB stocare internă. Prețul de vânzare ar trebui să fie de aproximativ 230 de euro.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *